Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΈχασε αλλά… μπορούσε ο Άρης!

Έχασε αλλά… μπορούσε ο Άρης!

Το έργο του Αρη στην έδρα του Ολυμπιακού ήταν εξαρχής δύσκολο. Οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν με 1-0 από τους «ερυθρόλευκους» και παρέμειναν στην 2η θέση. Η ομάδα του Μάντζιου δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε κυρίως μετά το 41’ που ο Ολυμπιακός έμεινε με δέκα παίκτες, αλλά του έλειψε ο σκόρερ που θα τελειώσει την φάση.
Ανώτερος ο Ολυμπιακός, φωνάζει για πέναλτι ο Αρης

Καλύτερος ήταν στο πρώτο μέρος ο γηπεδούχος Ολυμπιακός, είχε περισσότερες ευκαιρίες αλλά λίγο πριν το ημίχρονο έμεινε με δέκα παίκτες για πάτημα του Λαλά στον αστράγαλο του Σάσα.

Στο 8ο λεπτό ο Μπρούμα έκανε ωραία κίνηση και σουτ, το οποίο πέρασε λίγο έξω. Στο 25’ τη σέντρα σουτ του Λαλά, έκοψε ο Κουέστα με τα πόδια και στη συνέχεια ο Ελ Αραμπί δεν βρήκε καλά τη μπάλα για να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Αρη. Ένα λεπτό αργότερα το δυνατό σουτ του Μπρούνο, μπλόκαρε ο Σα.

Στο 30ο λεπτό ο Ροουζ διαμαρτύρεται για πέναλτι, καθώς τον έσπρωξε μέσα στην περιοχή ο Μπουχαλάκης έπειτα από εκτέλεση φάουλ αλλά ο Δανός διαιτητής έδειξε παίζεται. Στην αντεπίθεση ο Ελ Αραμπί πήρε την μπάλα από τον Μπρούμα και σούταρε η μπάλα όμως κόντραρε και βγήκε κόρνερ.

Το γκολ για τους «ερυθρόλευκους» ήρθε στο 38ο λεπτό, όταν μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας από Ελ Αραμπί, Μπουχαλάκη και Μασούρα, ο τελευταίος με αριστερό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα. Τρία λεπτά αργότερα άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες του παιχνιδιού. Ο Λαλά πάτησε πάνω στον αστράγαλο του Σάσα και ο Κελέ έδειξε σωστά κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Ολυμπιακού.

Στο 47′ μεγάλη ευκαιρία για τον Αρη. Ο Μαντσίνι μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Σα, όμως ο Πορτογάλος του είχε όχι.
Πίεσε ο Αρης, του έλειψε ο σκόρερ

Στο 48’ μετά από ένα μπέρδεμα στην άμυνα του Ολυμπιακού και ο Μάνος έκανε γύρισμα από κοντά και μπλόκαρε ο Σα. Δύο λεπτά αργότερα, ο Αρης έφτασε κοντά στο 1-1. Ο Μάνος με γυριστή κεφαλιά προσπάθησε να σκοράρει όμως δεν βρήκε γεμάτα τη μπάλα η οποία έφυγε λίγο έξω. Στο 79’ το σουτ του Τζέγκο πέρασε λίγο έξω. Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία του Αρη ήταν στο 86ο λεπτό, όταν ο Μαντσίνι δοκίμασε το σουτ αλλά ο Σα έκανε μεγάλη επέμβαση.

Ολυμπιακός (Μάρτινς): Σα, Σωκράτης, Μπα, Χολέμπας, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης (93’ Καμαρά), Μβιλά, Μασούρας (80΄Ραντζέλοβιτς), Μπρούμα (46΄Ανδρούτσος), Ελ Αραμπί (88’ Κάιπερς).

Αρης (Μάντζιος): Κουέστα, Σάκιτς (60’ Ιωάννου), Δεληζήση, Ροζ, Σούντγκρεν, Σάσα, Τζέγκο, Γκάμα, Μπερτόγλιο (46’ Μάνος), Μπρούνο (73’ Ματέο Γκαρσία), Μαντσίνι.

MVP: Ο Μπουχαλάκης είναι ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα αφού ήταν ο άνθρωπος που έκανε την κίνηση και έδωσε την ασίστ στο γκολ του Μασούρα.

Διαιτησία: Ο Δανός διαιτητής Κελέ ήταν καλός, δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα και η πιο δύσκολη απόφαση που πήρε για την κόκκινη του Λαλά ήταν σωστή.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα