Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΈτοιμος να ανανεώσει ο Κρέσπο με τον ΠΑΟΚ

Έτοιμος να ανανεώσει ο Κρέσπο με τον ΠΑΟΚ

Το νέο του σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά έχει ήδη αρχίσει ο ΠΑΟΚ, ακόμα και αν δεν έχει λήξει η σεζόν στη Super League 1, αλλά ούτε στην Ευρώπη για τον ίδιο.

Ένα από τα βασικά θέματα που απασχολεί τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι σίγουρα αυτό των στόπερ, για να δέσει το κέντρο της άμυνας.

Ο Ίνγκασον υπέγραψε νέο συμβόλαιο και μάλιστα με εξαιρετικές αποδοχές, ενώ ο Μιχαηλίδης επιστρέφοντας από τον τραυματισμό του θα έχει σίγουρα μεγάλο ρόλο.

Από κει και πέρα, ο Βαρέλα αποχωρεί αφού λήγει η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και μάλιστα πολλά γράφονται για την επιστροφή του στη Ρουμανία.

Μιχάι 50-50 για να μείνει ένα χρόνο πριν το φινάλε του συμβολαίου του. Κουλιεράκης up coming. Εν δυνάμει να «κουμπώσει» στην 5άδα.

Αφήσαμε για το φινάλε τον captain: Χοσέ Κρέσπο! Τον παίκτη που συμπληρώνει 6 χρόνια το καλοκαίρι στην Τούμπα και έχει βρεθεί σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του «Δικέφαλου του Βορρά».

Είναι ήδη 35 χρονών και εδώ και μία διετία βγάζει ευπάθεια στους μυϊκούς τραυματισμούς. Αφήστε που ΄χει επταψήφιο αριθμό συμβολαίου.

Όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», ο Ραζβάν Λουτσέσκου άναψε «πράσινο» για την ανανέωση της συνεργασίας του για έναν χρόνο.

Το club προχωράει στα επιμέρους με διάθεση να δώσει ένα 500άρικο plus μπόνους βάσει αγώνων/achievements. Απομένει η συγκατάθεση του Κρέσπο! Deal is coming.

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα