Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΈσταξε...μέλι για τον ΠΑΟΚ, ο προπονητής της Μπεϊτάρ

Έσταξε…μέλι για τον ΠΑΟΚ, ο προπονητής της Μπεϊτάρ

Με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μία μέρα πριν τον επαναληπτικό αγώνα στο Ισραήλ, ο προπονητής της Μπεϊτάρ, Γιόσι Αμπουκασίς.

“Είναι απίθανο συναίσθημα να γνωρίζουμε πως θα αγωνιστούμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Αυτό μας δίνει τεράστια ώθηση γνωρίζοντας πως έχουν φύγει ήδη όλα τα εισιτήρια. Από την άλλη γνωρίζουμε πως ανεξάρτητα του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα έχουμε να κάνουμε πολλά πράγματα στο γήπεδο για να συνεχίσουμε να παίζουμε στην Ευρώπη. Εχουμε απέναντι μας μια εξαιρετική ομάδα και πρέπει να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι για να την αποκλείσουμε”.

 


Για τον τρόπο που θα προσεγγίσει το ματς σε σχέση με αυτό της Τούμπας:
 “Προφανώς και θα πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλή άμυνα όπως κάναμε στο πρώτο παιχνίδι. Γνωρίζουν οι παίκτες μου πως για να περάσουμε πρέπει να σκοράρουμε αλλά επειδή ο ΠΑΟΚ είναι μια εξαιρετική ομάδα δεν μπορούμε να έχουμε το μυαλό μας μόνο στην επίθεση. Αυτό που είπα στους παίκτες μου είναι πως πρέπει να παίξουν έξυπνα, πρέπει να έχουμε γρήγορες αποφάσεις σε όλα τα σημεία του αγώνα και κυρίως να μην δώσουμε χώρο στον αντίπαλο. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα και πρέπει να το έχουμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα στο μυαλό μας”.

 

Συνεχίζοντας ρωτήθηκε για το αν το κατάμεστο γήπεδο μπορεί να φορτώσει με άγχος την ομάδα του: “Πρέπει να το διαχειριστούμε. Δεν πρέπει ο ενθουσιασμός στην κερκίδα να μας παρασύρει. Ο ΠΑΟΚ είναι μια έμπειρη ομάδα, έχει πολύ περισσότερα ματς από εμάς στην Ευρώπη και ανά πάσα στιγμή μπορεί να μας τιμωρήσει”.

Ρωτήθηκε και για τον Νικολαέσκου για τον οποίο έχει καταθέσει πρόταση η Χέρενφεν: “Η απόφαση που πήραμε είναι πως αν δεν καταφέρουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και αποκλειστούμε θα αποχωρήσει. Αν περάσουμε τον ΠΑΟΚ θα παραμείνει” και συνεχίζοντας είπε: “Δεν θα είναι καταστροφικό αν δεν περάσουμε. Αλλά θα είναι τέλειο αν περάσουμε”.

Τέλος αναφέρθηκε στην παρουσία του Βιεϊρίνια και Αουγκούστο που δεν αγωνίστηκαν στο πρώτο ματς: “Είναι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές και οι δυο. Ο Βιεϊρίνια είναι ένας παίκτης που έχει κερδίσει τα πάντα και ο Αουγκούστο σημαντικός για το κέντρο του ΠΑΟΚ. Αλλά όλος ο ΠΑΟΚ ξεχειλίζει από ποιότητα”.

 

metrosport.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα