Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΈνα ακόμη βραβείο για τον Κούρτιτς

Ένα ακόμη βραβείο για τον Κούρτιτς

Ακόμα έναν ατομικό τίτλο κατέκτησε ο Γιάσμιν Κούρτιτς, που ήταν καθοριστικός στη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ, πετυχαίνοντας δύο από τρία γκολ, για το τελικό 3-0.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ ανέδειξαν τον «The Sniper» του Δικεφάλου ως MVP ακόμα μιας αναμέτρησης, μέσα από τη ψηφοφορία που διενεργήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Αναλυτικότερα, τα όσα αναφέρει το paokfc.gr:

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας για την 18η αγωνιστική της Super League 2021-22.

Ήρθε στον Δικέφαλο ως Γιάσμιν Κούτριτς.

Έξι μήνες μετά έχει μετατραπεί στον Γιάσμιν «The Sniper» Κούρτιτς.

Ο Σλοβένος μέσος του Δικεφάλου ήταν πρωταγωνιστής σε ένα ακόμα παιχνίδι για την ομάδα του και υπέγραψε τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ.Οι Κρητικοί έβαλαν δύσκολα στον Δικέφαλο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, αλλά η ομάδα βρήκε τον τρόπο και πήρε τη νίκη με οδηγό τον Κούρτιτς , ο οποίος σημείωσε δύο γκολ.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης o Κούρτιτς συγκέντρωσε το 56,76% των ψήφων και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.Ο μόνος συμπαίκτες του Κούρτιτς που κατάφερε να πιάσει διψήφιο ποσοστό και να κατακτήσει τη δεύτερη θέση ήταν ο Λευτέρης Λύρατζης .

Ο νεαρός μπακ μία ακόμα γεμάτη εμφάνιση, ήταν θετικός και στις δύο πλευρές του γηπέδου και συνέβαλε για να έρθει μία ακόμα νίκη.

πηγή thessports.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα