Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΈκανε το απόλυτο και φεύγει για… Γερμανία η Εθνική!

Έκανε το απόλυτο και φεύγει για… Γερμανία η Εθνική!

Με το απόλυτο ολοκλήρωσε τη φάση των ομίλων η Εθνική Ελλάδας, αφού επικράτησε με 90-69 της Εσθονίας και… φεύγει για Βερολίνο.

Αγωνία επικρατεί στις τάξεις της ομάδας για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (25 πόντους στο ημίχρονο), που αποκόμισε χτύπημα στον αστράγαλο και αναμένονται τα νεότερα για την κατάσταση του.

H διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων αποτυπώθηκε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης στο παρκέ, με την Εθνική Ανδρών να εξασφαλίζει γρήγορα μία διαφορά, δίνοντας της στην τρίτη περίοδο μη αναστρέψιμες διαστάσεις, απέναντι σε μία Εσθονία, η οποία με ρεκόρ 1-4 είπε «αντίο» από την 5η θέση του 3ου ομίλου στο εφετινό Ευρωμπάσκετ.

Παρά τον τραυματισμό του στην τρίτη περίοδο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με 25 πόντους, ενώ 11 πρόσθεσε ο έτερος διψήφιος της Εθνικής, Κώστας Σλούκας. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε σήμερα το ντεμπούτο του στο Ευρωμπάσκετ 2022, με τον αδερφό του Greek Freak να είναι… μουδιασμένος στα 12΄ που έμεινε στο παρκέ (δεν πρόσθεσε κάτι στην στατιστική του). Από την Εσθονία, προσπάθησε ο Σιμ-Σάντερ Βένε με 19 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 21-27, 36-51, 49-77, 69-90

Πηγή: thessports.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα