Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΆφησε ανοιχτούς λογαριασμούς στην Δανία ο ΠΑΟΚ

Άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς στην Δανία ο ΠΑΟΚ

Με απουσία τεσσάρων παικτών (Μούργκ, Κούτριτς, Σάστρε και Μιχαηλίδη) ταξίδεψε η αποστολή του δικεφάλου στην Δανία για την πρώτη αναμέτρηση με την Μίντιλαντ, για το EuropaConferenceLeague, με την ομάδα του Λουτσέσκου να επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη χωρίς να αποκτά το πλεονέκτημα που ήθελε για την ρεβάνς στην Τούμπα.

Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες μπήκαν δυναμικά στο γήπεδο με τους Δανούς να έχουν την κατοχή της μπάλας τα περσότερα λεπτά.Στο 8΄λεπτο της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έκανε πρώτος μια προσπάθειανα ανοίξει το σκορ με τον Σιντκλεϊ, να σουτάρει την μπάλα δίπλα από τα δοκάρια. Στο 18’υπήρξε μια καλή συνεργασία του Μιτριτσα με τον Ζιβκοβιτςέχοντας μια τελική ακόμα με τον Όλαφσοννα αποκρούει την μπάλα και να την βγάζει σε κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα ο Εβάντερ βρήκε εξαιρετικά τον Άντερσον που με την σειρά του κατέβασε πολύ ωραία την μπάλα και με αριστερό πλασέ νίκησε τον Πασχαλάκη ανοίγοντας το σκορ 1-0, σε μια στιγμή που ο ΠΑΟΚ είχε ανέβει και έχασε μια σημαντική ευκαιρία.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Μπίσεσβαρ να παίρνει την θέση του Μιτρίτσα, ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν με την αρχική εντεκάδα. Στο 48’ η Μίντιλαντ έφτασε μια ανάσα από το 2-0 με τον Λύρατζη και τον Πασχαλάκη να νικάνε τον Μπρουμάδο. Στο 50’ η Μίντιλαντ απείλησε πάλι τα δίχτυα του Πασχαλάκη ο οποίος με απόλυτη ηρεμία απέκρουσε εξαιρετικά το σουτ του Ίσακσεν. Στο 90’ ο Τσάρλες έκανε ένα ωραίο σουτ με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του Πασχαλάκη. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ ήταναρκετά απειλητικός σε όλη την διάρκεια του δεύτερου μισού θέλοντας την ισοφαρίσει έχοντας αρκετές τελικές δίχως κάποιο θετικό αποτέλεσμα, με το παιχνίδι να τελειώνει υπέρ των Δανών με 1-0.

Ηχηρή ήταν η παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν μέχρι την Δανία για να στηρίξουν και να ενθαρρύνουν την ομάδα τους.

Η επόμενη αναμέτρηση είναι σε μια βδομάδα ακριβώς 24/2.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σίντλεϊ, Κρέσπο, Ίνγκασον, Λύρατζης,Σβαμπ, Τσιγγκάρας, Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο,Μιτρίτσα, Άκμπομ.

Μίντιλαντ (Μπο Χένρικσεν): Όλαφσον, Ντάλσγκααρντ, Σβιατσένκο, Ζούνιορ, Άντερσον, Ονιεντίκα, Εβάντερ, Ντίουντ, Ίζακσεν, Σίστο, Μπρουμάντο

Ο διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Άγγλος Κρεγκ Πάουσον με βοηθούς του, τους Λι Μπετς, ΊανΧάσιν και τέταρτο τον Ρόμπερτ Τζόουνς.

Της Δέσποινας Παπαδοπούλου

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα