Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΆρης: Τι καθυστερεί την άφιξη του Καμάτσο

Άρης: Τι καθυστερεί την άφιξη του Καμάτσο

Μεταξύ των ανοικτών υποθέσεων που επρόκειτο να κλείσουν εντός 24ώρου είναι αυτή του Ραφαέλ Καμάτσο. Με τον ποδοσφαιριστή ο Αρης έχει συμφωνήσει σε όλα και η άφιξη του στη Θεσσαλονίκη καθυστερεί λόγω Σπόρτινγκ καθώς απομένει να επιτευχθεί οριστικό deal στις συζητήσεις των Πορτογάλων για τη μοιρασιά στο συμβόλαιο του πρώην παίκτη της Λίβερπουλ.

Ο Αρης έχει ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύει -και δεν μπορεί – να αναλάβει την πληρωμή ποσοστού μεγαλύτερου του 40% του συμβολαίου του, το οποίο ανέρχεται στο ποσό κοντά στα 1,4 εκατομμύρια ευρώ. Τόσο η πλευρά του παίκτη όσο και του Αρη όμως εμφανίζονται καθησυχαστικές ως προς την απάντηση της Σπόρτινγκ, καθώς ο Καμάτσο έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραχωρηθεί στους Κιτρινόμαυρους εκτιμώντας ότι με την παρουσία του Χερμάν Μπούργος στον πάγκο θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα.

Αυτός είναι ο βασικός λόγος που απέρριψε άλλες προτάσεις που είχε στα χέρια του, πιέζοντας ταυτόχρονα για τη μετακίνησή του στον Αρη. Η Σπόρτινγκ δεν πρόκειται να του σταθεί εμπόδιο γνωρίζοντας εξάλλου πως αν κάνει μια παραγωγική σεζόν τότε οι πιθανότητες του χρόνου να βρει συμβόλαιο θα είναι πολύ μεγαλύτερες, ενώ να σημειωθεί πως ήδη έχει συμφωνηθεί μεταξύ των δύο ομάδων (Αρη και Σπόρτινγκ) το ποσό της ρήτρας αγοράς των δικαιωμάτων του για το επόμενο καλοκαίρι, εφόσον βέβαια το επιθυμήσουν και οι Κιτρινόμαυροι. Ο Ραφαέλ Καμάτσο για την ώρα παραμένει στη βάση του και περιμένει το “Ο.Κ.” να μπει στο αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη, κάτι που είναι πιθανόν να συμβεί μέσα στο Σαββατοκύριακο ή το αργότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Εφόσον οριστικοποιηθεί ο δανεισμός του Καμάτσο από την Σπόρτινγκ, ο Αρης ουσιαστικά “κλείνει” στα άκρα τις ανάγκες του, που σημαίνει πως θεωρείται απίθανο πλέον να κινηθεί πιο “ζεστά” για την προσθήκη του (και) Σάντε Σίλβα.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα