Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΆρης: Συνάντηση Καρυπίδη – Μπούργος για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας σεζόν

Άρης: Συνάντηση Καρυπίδη – Μπούργος για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας σεζόν

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ο Χερμάν Μπούργος κατάφερε να βάλει το δικό του λιθαράκι προς την επίτευξη του στόχου που είχαν θέσει οι Κιτρινόμαυροι στο Πρωτάθλημα.

Το δυνατό come back στο φινάλε των play off έδωσε στην ομάδα (δίκαια και πανάξια) το ευρωπαϊκό εισιτήριο για τέταρτη διαδοχική σεζόν, ενώ για δεύτερη τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Αν μη τι άλλο στον Αργεντινό πιστώνεται το μαχητικό πνεύμα που παρουσίασε ο Αρης στα δύσκολα και εκ του αποτελέσματος πρέπει και ο ίδιος να αισθάνεται δικαιωμένος.

Προτού αναχωρήσει για την Ισπανία, ο 53χρονος τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεοπτική πλατφόρμα της ΠΑΕ και αναφέρθηκε τόσο στο ιδιαίτερο δέσιμο με την ομάδα και τους φιλάθλους της, όσο και στην επόμενη μέρα. «Νιώθω τον Άρη σαν το σπίτι μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, νιώθω δικαιωμένος και το λέω σε όλους τους φίλους του Αρη ότι έρχονται καλύτερες ημέρες», είπε.

Εξήγησε και τους λόγους για τους οποίους νιώθει δικαιωμένος και στάθηκε στην ιστορική ανατροπή επί της ΑΕΚ. «Ήταν πολύ σημαντική αλλά θεωρώ ότι σημαντικότερο όλων ήταν η παρουσία της ομάδας στα Playoffs. Στον αγώνα με την ΑΕΚ πίστευα ότι μπορούσε να ανατραπεί η κατάσταση γιατί πιστεύω στους ποδοσφαιριστές μου. Η ομάδα έχει θετική στοιχεία.

Από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκα μια ιδιαίτερη σύνδεση με την ομάδα, και ήθελα να επιτευχθεί ο στόχος και να γίνουμε μια ομάδα». Ο 53χρονος τεχνικός δεν εγκατέλειψε τις συνήθειές του καθώς δεν ξεχώρισε κανέναν ποδοσφαιριστή σ’ αυτή την πορεία των 13 αγώνων που ήταν στον πάγκο της ομάδας.

«MVP είναι η ομάδα και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες γιατί ήταν πιστοί στις οδηγίες», είπε, μια απάντηση την οποία έχει δώσει πολλές φορές. Ενώ σε ότι αφορά την επόμενη μέρα, απάντησε ότι… «έχω την αίσθηση ότι θα πάνε καλύτερα τα πράγματα. Ακόμα δεν έχουμε συναντηθεί με τον πρόεδρο για να πούμε τι ακριβώς θα γίνει, αλλά έχω μια αίσθηση ότι θα είναι μια πολύ καλή σεζόν».

Η πρώτη ουσιαστική κουβέντα που θα έχει ο Μπούργος με τον Θόδωρο Καρυπίδη είναι προγραμματισμένη για αύριο, σύμφωνα με το metrosport.gr. Οι δύο άνδρες θα μιλήσουν μέσω διαδικτύου, καθώς ο 53χρονος τεχνικός βρίσκεται στην Ισπανία, και πρόκειται για μια συζήτηση με φόντο τον σχεδιασμό του Αρη για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο προπονητής έχει απόλυτη εικόνα για το ρόστερ και τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση και αναμένεται να κάνει τις εισηγήσεις του στον επικεφαλής της ΠΑΕ για το θέμα των ανανεώσεων, όπως επίσης και για παίκτες οι οποίοι ναι μεν έχουν συμβόλαιο και για του χρόνου αλλά δεν είναι στο πλάνο του.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα