Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΆρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Καμαρά – Αποθεώθηκε και δήλωσε έτοιμος

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Καμαρά – Αποθεώθηκε και δήλωσε έτοιμος

Ολοκληρώνει το μπαμ ο Άρης. Έτοιμος να κάνει την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του είναι, καθώς ο Αμπουμπακάρ Καμαρά βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το βράδυ της Δευτέρας (16/8).

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ήταν η πτήση του από Γαλλία λίγο μετά τις 20:00 και εμφανίστηκε στην αίθουσα αφίξεων πριν λίγο στις 20:30. Στο αεροδρόμιο υπήρχαν οπαδοί και εκεί ο Καμαρά αποθεώθηκε. Μάλλον εντυπωσιάστηκε γιατί δεν το περίμενε αυτό.

Ιδιαίτερη διάθεση για δηλώσεις δεν είχε, αλλά είπε κάποια τυπικά πράγματα. «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Είμαι έτοιμος να μπω στο γήπεδο και να παίξω. Θέλω να δικαιώσω τον κόσμο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου».

Από εκεί και πέρα, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη (17/8) και θα υπογράψει στη συνέχεια συμβόλαιο τεσσάρων ετών. Υπενθυμίζεται πως ο Άρης τον αγοράζει από τη Φούλαμ και δίνει 3.500.000 ευρώ. Ουδέποτε στο παρελθόν είχαν δοθεί τόσα χρήματα από το κλαμπ.

Να σημειωθεί πως ο 26χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μονακό. Ακολούθησαν Κόρτραϊκ, Αμιάν, Φούλαμ και από τους Λονδρέζους είχε δοθεί δανεικός σε Μαλάτιασπορ και Ντιζόν.

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα