Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΆρης: Σε ρυθμούς Μακάμπι, μέρος του προγράμματος ο Ροντρίγκες

Άρης: Σε ρυθμούς Μακάμπι, μέρος του προγράμματος ο Ροντρίγκες

Πρωινή προπόνηση με παιχνίδια τακτικής περιλάμβανε το πρόγραμμα της Πέμπτης (1/12) για τους ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει του φιλικού αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα (4/12, 18:30), με τον Έντουιν Ροντρίγκες να ακολουθεί μέρος του προγράμματος, έχοντας βγάλει τα ράμματα μετά την επέμβαση που του έγινε.

Ο Ονδούριος μεσοεπιθετικός υπεβλήθη σε επέμβαση αφαίρεσης λιπώματος τις προηγούμενες μέρες και σταδιακά αναμένεται να ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

Στους ρυθμούς του διεθνούς φιλικού αγώνα με την πρωταθλήτρια Ισραήλ Μακάμπι Χάιφα κινείται η ομάδα μας, που συνέχισε σήμερα την προετοιμασία της.

Η προπόνηση της Πέμπτης ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού, παιχνίδι τακτικής και ασκήσεις φυσικής κατάστασης), ενώ η αυριανή προπόνηση (02/12) είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι.

Ο Έντουιν Ροντρίγκες (έβγαλε τα ράμματα, μετά την επέμβαση που έγινε για αφαίρεσης λιπώματος) ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ενώ οι Μόουζες Οντουμπάτζιο και Σαλέμ Εμπακατά έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Η ΠΑΕ Άρης υπενθυμίζει ότι τα έσοδα του φιλικού αγώνα της Κυριακής (04/12, 18:30) θα διατεθούν για την ανέγερση του νέου μουσείου Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη, ενώ η αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Ισραήλ θα γίνει υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας.

* Η αποστολή της Μακάμπι Χάιφα έφτασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη και το απόγευμα θα προπονηθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Πηγή: Thessports.gr

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Twitter

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα