Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΆρης: ''Πέταξε'' για το Τελ Αβίβ

Άρης: ”Πέταξε” για το Τελ Αβίβ

Ο Άρης αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (03.08.2022) για το Τελ Αβίβ, θέλοντας να κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Conference League μέσα στην έδρα της Μακάμπι

Ο Άρης ταξίδεψε χωρίς προβλήματα, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να είναι επικεφαλής της αποστολής. Οι Θεσσαλονικείς θα προπονηθούν το απόγευμα (19:00) στο «Μπλούμφιλντ» λίγο νωρίτερα (18:30), είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Χερμάν Μπούργος και ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Ο συνεργάτης του Χερμάν Μπούργος, Τόλης Τερζής, μίλησε λίγο πριν ο Άρης μπει στο αεροπλάνο εκφράζοντας την πίστη του για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Για την προετοιμασία της ομάδας: “Υπάρχει αισιοδοξία. Προετοιμαστήκαμε καλά και είχαμε τον χρόνο μετά το πρώτο παιχνίδι με τη Γκόμελ. Αναλύσαμε τη Μακάμπι και ξέρουμε ακριβώς τι θέλουμε να κάνουμε στο γήπεδο”.

Για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ: “Είναι μία ομάδα με εμπειρία στην Ευρώπη. Διαθέτει καλούς παίκτες και μία… καυτή έδρα. Ξέρουμε τα θετικά και τα αρνητικά τους. Έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτά και πάμε για να κερδίσουμε. Ο Άρης παίζει μόνο για τη νίκη”.

Για την ετοιμότητα του Άρη: “Είμαστε καλά. Τα νέα παιδιά αφομοιώνουν αυτά που ζητάει ο προπονητής”.

Για την κλήρωση με την Νις: “Είναι πολύ καλή ομάδα. Το γαλλικό πρωτάθλημα είναι από τα καλύτερα στην Ευρώπη. Για να μιλήσουμε όμως για τη Νις, θα πρέπει πρώτα να περάσουμε τη Μακάμπι”.

Για το αν είναι πρόβλημα το γεγονός πως ο Ίβιτς γνωρίζει καλά τον Άρη: «Σίγουρα έχει άτομα στη Θεσσαλονίκη που του έχουν μεταφέρει πράγματα για την ομάδα μας, όμως αυτό δεν είναι κάτι που μας προβληματίζει ιδιαίτερα».

Η αποστολή του Άρη:

Μπράμπετς, Χατζηιωάννου, Κουέστα, Νταμπό, Ντιόπ, Ντουκουρέ, Μανού Γκαρσία, Ματέο Γκαρσία, Γκρέι, Ιτούρμπε, Καρακασίδης, Φαμπιάνο, Μαντσίν, Μαρμαρίδης, Μ’ Μπακατά, Οντουμπάγιο, Πάλμα, Πίρσμαν, Καμάτσο, Τανούλης, Μαζικού, Παναγίδης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα