Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΆρης: Ο “Δέλη” είχε πρόταση από Super League, αλλά επέλεξε Νίκη Βόλου

Άρης: Ο “Δέλη” είχε πρόταση από Super League, αλλά επέλεξε Νίκη Βόλου

Aπό τα αλώνια και τα πέτρινα χρόνια στις μικρές κατηγορίες, μέχρι την Ευρώπη και το… βάθρο της Super League. O Γιώργος Δεληζήσης μετά από μια πενταετία, αλλάζει χρώματα, φανέλα και πόλη!

Υπεύθυνος για την αποχώρησή του και τη μετακίνησή του στη Νίκη Βόλου, δεν είναι ο «Κάρυ», αλλά ο Χερμάν Μπούργος. Ο Αργεντίνος τεχνικός δεν τον ήθελε στην ομάδα και ο «Δέλη», μετά από πέντε χρόνια αποχώρησε από το «Βικελίδης».

Τρόπαιο δεν κατάφερε να σηκώσει ως αρχηγός του Άρη, αλλά από τη Γ’ Εθνική, έφτασε να παίξει Ευρώπη, να βγει δύο φορές τρίτος στο πρωτάθλημα και μια… ανάσα από τον τελικό του Κυπέλλου, με το περιβόητο… hide n’ seek του Μπουχαλάκη!

Ο 35άχρονος στόπερ που ήθελε και θέλει να κλείσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Αρη, επέλεξε τη Νίκη Βόλου του… γνώριμου Αλέκου Βοσνιάδη, ομάδα της Super League 2 και όχι ένα club της Super League 1, αν και είχε πρόταση!

Πρόταση την οποία ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αρνήθηκε, χωρίς πολλές σκέψεις. Ο λογος; Ο «Δέλη» μετά από μια πενταετία στον Άρη, δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να παιξει αντίπαλος με την ομάδα που «δέθηκε» περισσότερο από καμία άλλη!

«Μια φορά Άρης, για πάντα Άρης», ήταν η ατάκα που έλεγε στο περιβαλλον του, όταν έπαιρνε την απόφαση να αρνηθεί την πρόταση που του έγινε!

Με τη Νίκη Βόλου υπέγραψε διετές συμβόλαιο, αλλά ήδη μεταξύ Καρυπίδη και Δεληζήση, οι οποιοι διατηρούν άριστη σχέση, υπήρξε επικοινωνία και προφορική συμφωνία οτι ο «Δέλη» θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ως ποδοσφαιριστής του Άρη. Φορώντας για μια τελευταία φορά το περιβραχιόνιο των «κιτρινόμαυρων».

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα