Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΆρης: Οι απουσίες δεν επηρεάζουν την 11αδα κόντρα στον Ατρόμητο

Άρης: Οι απουσίες δεν επηρεάζουν την 11αδα κόντρα στον Ατρόμητο

Ιτούρμπε, Μπερτόγλιο και Λούμορ θα είναι οι τρεις απουσίες του ΑΡΗ από τον αγώνα με τον Ατρόμητο, την προσεχή Δευτέρα (27/9) στο γήπεδο του Περιστερίου.

 

Καμία από αυτές όμως δεν επηρεάζει την ενδεκάδα, που έχει στο μυαλό του Άκης Μάντζιος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ακόμη και να ήταν υγιείς και οι τρεις ποδοσφαιριστές, το πιο πιθανό σενάριο θα ήταν να έμεναν στον πάγκο. Και εξηγούμαστε…

Ο Μπερτόγλιο είχε μέτρια αγωνιστική παρουσία και κόντρα στον ΟΦΗ, αλλά και απέναντι στον Ιωνικό. Για τον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να γίνει σχόλιο γιατί έπαιζε τραυματίας από το 25, χωρίς να δώσει στίγμα.

Ο Ιτούρμπε θέλει ακόμη τον χρόνο του για να εγκλιματιστεί στην ομάδα. Το είδαμε στο γήπεδο της Νεάπολης. Άρα λογικά δεν θα έπαιζε από την αρχή.

Όσο για τον Λούμορ, με την εμφάνιση που έκανε ο Γκάνεα απέναντι στον Παναθηναϊκό, δεν υπήρχε καμία περίπτωση να μην πάρει φανέλα βασικού και στο Περιστέρι.

Το πρόβλημα με τις απουσίες έγκειται στην μείωση των εναλλακτικών, κυρίως στην μεσοεπιθετική γραμμή. Αν και πάλι υπάρχουν επιλογές με τον Ματέο Γκαρσία πλέον ετοιμοπόλεμο, τον Χαϊροβιτς να επιστρέφει στην αποστολή και μαζί τους Μαντσίνι και Μπρούνο Γκάμα.

allaboutaris.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα