Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΆρης: Με Ματέο Γκαρσία η αποστολή για Βόλο

Άρης: Με Ματέο Γκαρσία η αποστολή για Βόλο

Τους «εκλεκτούς» του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο (2/10, 19:30), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League, ανακοίνωσε ο Άλαν Πάρντιου.

Οι «κιτρινόμαυροι» φιλοξενούνται από τους Βολιώτες στο Πανθεσσαλικό, με τον Βρετανό προπονητή να έχει για πρώτη φορά στη διάθεση του τον Ματέο Γκαρσία, την ίδια ώρα που εκτός έμειναν οι τραυματίες Σέιχ Ντουκουρέ και Γιακούμπ Μπράμπετς.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με την ομάδα του Βόλου ΝΠΣ (02/10), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Η αποστολή της ομάδας μας (αναχωρεί σε λίγη ώρα για την για την πρωτεύουσα της Μαγνησίας) για το αυριανό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Μανού Γκαρσία, Ματέο Γκαρσία, Ζερβίνιο, Μαντσίνι, Γκρέι, Καμάτσο, Εμπακατά, Ενκουλού, Ντιοπ, Νταμπό, Πάλμα, Οντουμπάτζο, Πίρσμαν, Μαζικού, Ροντρίγκεζ, Τανούλης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Ντουκουρέ, Μπράμπετς (τραυματίες), Χαίροβιτς, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Μαρμαρίδης, Καρακασίδης, Παναγίδης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα