Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΆρης: Μήνυμα στήριξης των οργανωμένων προς Καστρίτη και παίκτες

Άρης: Μήνυμα στήριξης των οργανωμένων προς Καστρίτη και παίκτες

Η εκκίνηση του Άρη στην σεζόν δεν η καλύτερη, καθώς στα 8 ματς σε Ευρώπη και Ελλάδα έχουν γνωρίσει επτά ήττες.

Οι οργανωμένοι οπαδοί των κιτρινόμαυρων εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία στηρίζουν τον Γιάννη Καστρίτη και τους παίκτες, από τους οποίους τους ζητάνε για το ματς του Σαββάτου κόντρα στον Προμηθέα ζητάνε πάθος, ενέργεια και δύναμη.

Η ανακοίνωση της Super 3:

«Δυστυχώς η ομάδα δεν ξεκίνησε με τον τρόπο που θα θέλαμε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η διοίκηση και ο προπονητής πιστεύουμε ότι θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας και να έρθουν τα αποτελέσματα που πρέπει.

Από εκεί και πέρα εμείς ήρθε η ώρα που πρέπει να γίνουμε ο 6ος παίκτης στο παρκέ, ο 13ος παίκτης στο ρόστερ και ασπίδα της ομάδας ώστε το Σάββατο να έρθει το αποτέλεσμα της νίκης.

Δεν είναι δουλειά μας να δείχνουμε με το δάχτυλο κανέναν στα στραβά αποτελέσματα και όταν κάτι δεν πάει καλά είμαστε εμείς εκεί να το αλλάξουμε. Καλώς ή κακώς στην μαύρη τρύπα του παλέ έχουμε αποδείξει ότι τα προγνωστικά και τα στατιστικά δεν παίζουν κανέναν ρόλο. Μπαίνει στην εξίσωση η τρέλα, η μούρλα, η ηχητική βία και ο παλμός.

Παίκτες του ΑΡΗ, δεν θέλουμε να δούμε θέαμα το Σάββατο. Θέλουμε να δούμε ΠΑΘΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ και εμείς θα είμαστε εκεί πάνω και θα τραγουδάμε για την ομάδα που τόσο αγαπάμε».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα