Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΆρης: Μέσα ο Δεληζήσης για την Τούμπα

Άρης: Μέσα ο Δεληζήσης για την Τούμπα

Το πρωί του Σαββάτου (8/5) ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ (Κυριακή 9/5, 15:00-NOVASPORTS 1 HD).

Ο Άρης μπορεί να υπολογίζει και στον αρχηγό του καθώς ο Γιώργος Δεληζήσης ξεπέρασε την κάκωση που αποκόμισε στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έτσι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Βεβαίως είναι πιθανό ο 34χρονος στόπερ να μείνει στον πάγκο, εφόσον ο Άκης Μάντζιος κρίνει ότι δεν είναι απολύτως έτοιμος. Σε αυτή την περίπτωση τη θέση του στο βασικό σχήμα θα πάρει ο Λίντσεϊ Ρόουζ.

Από εκεί και πέρα εκτός αποστολής έμεινε και πάλι ο Έργκις Κάτσε.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ., στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής (πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ντέρμπι (09/05) στο γήπεδο της Τούμπας (15:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Boucher, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Sakic, Bertoglio, Rose, Lucas Sasha, Mancini, Matilla, Ganea, Xande Silva, Sundgren, Bruno Felipe, Benalouane, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα