Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΆρης - Κολοσσός: Βήμα τετράδας για τους κιτρινόμαυρους

Άρης – Κολοσσός: Βήμα τετράδας για τους κιτρινόμαυρους

Με μία φανταστική μονομαχία στο Αλεξάνδρειο συνέχισαν το απόγευμα της Κυριακής (28/1) την πορεία τους στη Stoiximan Basket League ο Άρης και ο Κολοσσός, με μία μονομαχία που είχε υψηλό σκορ, σασπένς και νικητές τους κιτρινόμαυρους (98-91) που έκαναν σημαντικό βήμα για μία θέση στην πρώτη τετράδα.

Ο Ρόμπερτ Μπλούμπεργκς έκανε απίθανη δουλειά στην εκτέλεση (20 πόντοι, 5/6 τρίποντα), οι Χάρελ – Μπάνκστον ακολούθησαν, ο Βασίλης Τολιόπουλος αν και άστοχος οργάνωσε καλά την ομάδα του (7 ασίστ) και ο Άρης πήρε το αποτέλεσμα χάρη σε 6/6 βολές του Μπάνκστον για το +5 στα 19.4″, στα 16.2″ και στα 5″ πριν από το φινάλε. Στο 9-7 ανέβηκαν οι Θεσσαλονικείς (5-3 εντός και 4-4 εκτός έδρας), με τον Γιάννη Καστρίτη να βλέπει σπουδαίο ποσοστό στο δίποντο και ελάχιστα λάθη.

Στο 6-10 έπεσε ο Κολοσσός (5-3 εντός και 1-7 εκτός έδρας), που έκανε συγκλονιστική προσπάθεια σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες της Ελλάδας. Οι Ροδίτες έβαλαν 30 πόντους στη δεύτερη περίοδο, πήραν την τρίτη και πάλεψαν μέχρι το φινάλε, με τον Άντριου Γκάουντλοκ να ηγείται και τους Πετρόπουλο (στο α’ μέρος), Περάντες – Μπράικοβιτς να ακολουθούν.

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα