Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΆρης Θεσσαλονίκης: Με ισοπαλία στο Πανθεσσαλικό πάει στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας

Άρης Θεσσαλονίκης: Με ισοπαλία στο Πανθεσσαλικό πάει στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας

Το εισιτήριο της πρόκρισής του στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας επικύρωσε και τυπικά ο Άρης Θεσσαλονίκης φέρνοντας ισοπαλία με σκορ 2-2- στο Πανθεσσαλικό στάδιο με την ομάδα της Νίκης Βόλου.

Έπειτα από μια αναμέτρηση που διεξήχθη εν μέσω πολύ κακών καιρικών συνθηκών, με πολύ αέρα, βροχή και σε κάποια σημεία του αγώνα και χιονόνερο οι κιτρινόμαυροι της Θεσσαλονίκης, χωρίς να θέλξουν με την απόδοσή τους κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρόκριση με τον προπονητή της ομάδας κ. Άκη Μάντζιο να κάνει αρκετές αλλαγές δίνοντας χρόνο συμμετοχής στους Fran Velez και Manu Garcia.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη Θεσσαλονίκης, που μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχαν απειλήσει) βρήκαν γκολ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Saverio. Την εσχάτη των ποινών είχε κερδίσει ο Manu Garcia μετά από σέντρα του που κατέληξε στο χέρι του Γαβριηλίδη. Το παιχνίδι που σε γενικές γραμμές είχε αργό ρυθμό, έφερε στα ίσια ο Κάσσος στο 35′ ένα γκολ που δεν πανηγύρισε λόγω του kιτρινόμαυρου παρελθόντος του

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτυλίχθηκε μια πολύ συγκινητική στιγμή έπειτα από την ισοφάριση σε 1-1 από την Νίκη Βόλου με άπαντες στην Θεσσαλική ομάδα να το αφιερώνουν αφιέρωσαν στον αρχηγό του Παύλο Κυριακίδη, που ήταν το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης, εξαιτίας, της απώλειας που βιώνει λόγω του πρόωρου χαμού της συζύγου του. Ο ίδιος που ήταν στον πάγκο ξέσπασε σε κλάματα σε μία πολύ δυνατή στιγμή. Εν συνεχεία μάλιστα, βρήκαν και δεύτερο γκολ, ενώ γενικώς πάλεψαν με όλο το σθένος τους το παιχνίδι. Εν συνεχεία οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν το στο 2-1 με σκόρερ τον Ribeiro. Το τελικό 2-2-για την ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε Saverrio.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στην σημερινή αναμέτρηση με τις ακόλουθες συνθέσεις:

Νίκη Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Τοπαλίδης (58′ Τζιώρας), Γιαννίτσης, Ανδρέου (46′ Στίκας), Noa, Λίταινας (73′ Αναστασίου), Γαβριηλίδης (58′ Κυριακίδης), Πολίτης, Κρητικός, Ribeiro (85′ Μπάλας).

Άρης Θεσσαλονίκης (Άκης Μάντζιος): Χουτεσιώτης, Fatore, Velez (Montoya 46′), Brambec, Ferrari, Doukoure (57′ Verstrate), Djurasek (57′ Darida), Παναγίδης (57′ Menendez), Manu Garcia, Saverrio, Zamora (75′ Χριστοδουλόπουλος).

Πηγή:sdna.gr

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα