Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΆρης: Θέλει τον Γκανέα αλλά μάλλον θα τον πάρει... άλλη ομάδα -...

Άρης: Θέλει τον Γκανέα αλλά μάλλον θα τον πάρει… άλλη ομάδα – Ποια είναι

Η Πογκόν θέλει τον Κρίστι Γκανέα και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, το ενδεχόμενο να αποχωρήσει άμεσα ο Ρουμάνος μπακ, είναι το επικρατέστερο.

Ορατό το ενδεχόμενο της πώλησης του Κρίστι Γκανέα. Η Πογκόν έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Ρουμάνο μπακ και ο Άρης σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportime, βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με το club για την παραχώρηση του.

Ο Άρης έχει δεχθεί πρόταση από την Πογκόν, η οποία είναι δεύτερη, τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λεχ Πόζναν και οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για την παραχώρηση του!

Ο Γκανέα, βασικός φέτος στους «κιτρινόμαυρους», μενει ελεύθερος το καλοκαίρι και ο Καρυπίδης δεν έχει εκφράσει διάθεση να του ανανεώσει το συμβόλαιο του, με το e – Sportime να έχει γράψει χαρακτηριστικά στις 12/1 με αφορμή το δημοσίευμα για ενδιαφέρον της Λέγκια Βαρσοβίας (που δεν υπήρξε ποτέ), ότι αν σκάσει πρόταση για τον ποδοσφαιριστή, ο Άρης θα τον παραχωρήσει με… κορδέλα!

Τελικά το ενδιαφέρον απο Πολωνία ήρθε, αλλά από άλλο σύλλογο. Εφόσον ολοκληρώθει το deal, ανοίγει ο δρόμος για την έλευση του Μάρβιν Πίρσμαν στο «Βικελίδης». Ο Βέλγος όπως έχει αποκαλύψει το Sportime, έχει συμφωνήσει με τον Άρη, με τους «κιτρινόμαυρους» να επιδιώκουν να μετακομίσει άμεσα ο ακραίος μπακ στο «Βικελίδης».

πηγή sportime.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα