Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΆρης: Δίνουν τα χέρια Καρυπίδης και Μάντζιος

Άρης: Δίνουν τα χέρια Καρυπίδης και Μάντζιος

Συνάντηση επικύρωσης της επέκτασης της συνεργασίας τους είναι αυτή που θα γίνει μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Άκη Μάντζιο.

Παρότι δεν πραγματοποιήθηκε ουσιαστική συζήτηση, αρκετούς μήνες τώρα θεωρείται δεδομένη η συνέχιση της συνεργασίας του Άρη με τον Άκη Μάντζιου. Δεν πρόκειται για αίσθηση μέσα από την πορεία που διέγραψε η ομάδα, αλλά για απόφαση που έχει πάρει ο Θόδωρος Καρυπίδης από τους πρώτες μήνες της συνεργασίας του με τον έμπειρο τεχνικό. Στο διάστημα που μεσολάβησε, οι δύο άνδρες δεν κάθισαν στο ίδιο τραπέζι για να αναλύσουν όλα τα δεδομένα, αυτό προβλέπεται να γίνει εντός του επόμενου 48ώρου.

Στην πραγματικότητα, η συμφωνία για την υπογραφή νέου συμβολαίου είναι το τυπικό σκέλος της συζήτησης που θα γίνει. Το ουσιαστικό αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και το πλάνο της επόμενης χρονιάς. Αυτό εμπεριέχει πολλά ερωτηματικά τα οποία σχετίζονται με την απόφαση του CAS η οποία αναμένεται στις 15 Ιουνίου. Δηλαδή, αυτή τη στιγμή δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Άρης θα έχει το δικαίωμα μεταγραφών ή αν θα αναγκαστεί να πορευτεί με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν συμβόλαια και για την επόμενη χρονιά. Βέβαια, το γεγονός ότι οι «κίτρινοι» ήδη έχουν μπει σε διαδικασία «τσεκαρίσματος» περιπτώσεων παικτών ενδεχομένως να αποτυπώνει την αισιοδοξία που υπάρχει ενόψει της απόφασης του CAS, σίγουρα όμως είναι μια διαδικασία την οποία πρέπει να ακολουθήσουν ούτως ώστε να είναι προετοιμασμένοι.

Η συζήτηση του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Άκη Μάντζιο θα επικεντρωθεί στην αγωνιστική φιλοσοφία που θα έχει η ομάδα την ερχόμενη σεζόν, κυρίως όμως σε τωρινούς παίκτες οι οποίοι δεν συμπεριλαμβάνονται στο πλάνο. Λίγο πολύ, οι δύο άνδρες έχουν καταλήξει σε οριστικές αποφάσεις και μένει να τις κοινοποιήσουν. Τα κριτήρια είναι αγωνιστικά αλλά και η γενικότερη λειτουργίας του εντός του συνόλου.

πηγή gazzetta.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα