Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΆνετο πέρασμα και πρόκριση στην Κρήτη!

Άνετο πέρασμα και πρόκριση στην Κρήτη!

- Advertisement -

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος προκρίθηκε ο Άρης, επικρατώντας εκτός έδρας με 2-0 το ΟΦΗ στη ρεβάνς των δύο ομάδων.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να δίνουν γρήγορο ρυθμό, χωρίς ωστόσο την ύπαρξη ευκαιριών στις δύο εστίες. Από την πλευρά τους οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν σαφή διάθεση να περιμένουν τους Κρητικούς, οι οποίοι αρχικά είχαν την κατοχή της μπάλας. Με την πάροδο του χρόνου τόσο γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι επιδόθηκαν σε ένα… διαγωνισμό λαθών στη μεσαία γραμμή, πράγμα που είχε ως συνέπεια την έλλειψη φάσεων.

Χαρακτηριστικό της εικόνας του αγώνα ήταν ότι οι δύο ομάδες δημιούργησαν μόλις τρεις τελικές προσπάθειες. Με τα δυνατά μαρκαρίσματα να είναι σε πρώτο… πλάνο, φτάσαμε στο 44ο λεπτό, όταν ο Μεγιάδο χτύπησε αντιαθλητικά με τις τάπες τον Καμαρά, με τον διαιτητή Τσακαλίδη να συμβουλεύεται το VAR και να αποβάλει τον παίκτη του ΟΦΗ.

Τα πράγματα για τους Κρητικούς έγιναν ακόμα χειρότερα στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, καθώς στο 48’ ο Μαρινάκης παραχώρησε πέναλτι, με τον Μπρούνο Γκάμα να νικάει τον Βάτερμαν για το 1-0. Οι «κιτρινόμαυροι» έχοντας προβάδισμα και αριθμητικό πλεονέκτημα κυριάρχησαν απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στους παίκτες του Νίκου Νιόπλια. Μάλιστα, σε δύο περιπτώσεις οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν, χωρίς ωστόσο κάτι περισσότερο.

Στο 62’ ο Άρης έφτασε μια ανάσα από το δεύτερο γκολ, όταν ο Βούρος στην προσπάθεια του να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του. Στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης, ο Άρης συνέχισε να ελέγχει απόλυτα τη ροή του αγώνα, με την αμυντική λειτουργία και τον Κουέστα να σταματούν τους κινδύνους. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 81ο λεπτό με ωραίο τελείωμα μετά από αντεπίθεση.

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Καμάου (63’ Λάμπρου), Τοράλ (68’ Κοροβέσης), Ντε Γκουζμάν, Τσιλιανίδης (63’ Γιάννου), Καστάνιος (63’ Στάικος).

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο (85’ Μπεναλουάν), Μπράμπετς, Γκάνεα, Τζέγκο, Σάσα, Εντιαγέ (64’ Ματίγια), Ιτούρμπε (64’ Λούμορ), Καμαρά (85′ Μαρμαρίδης), Γκάμα (75’ Λόπεθ).

Πηγή: sfina.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα