Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΆγγελος Αναστασιάδης: “Ο ΠΑΟΚ δικαιούται το κύπελλο”

Άγγελος Αναστασιάδης: “Ο ΠΑΟΚ δικαιούται το κύπελλο”

Ο Άγγελος Αναστασιάδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “100% Πρωινό” της  Δημοτικής Τηλεόρασης TV100 και μίλησε για τους τρεις τελικούς (κύπελλο Ελλάδας, Europa και Champions League).

 

Ο τελικός κυπέλλου: “Τα συν του Παναθηναϊκού είναι, ότι πλέουν όλοι σε πελάγη ευτυχίας, βρίσκονται σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση οι ποδοσφαιριστές και ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Γιοβάνοβιτς, κάτι πολύ θετικό για την ομάδα, παρεμπιπτόντως, είναι και φίλος μου και του εύχομαι καλή επιτυχία. Επίσης, έπαιξε και με πολλές αλλαγές στο πρόσφατο παιχνίδι στη Τούμπα. Υπάρχει αέρας εμπιστοσύνης στον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του έπρεπε να κερδίσει και τσεκάρισε στο παιχνίδι πρωταθλήματος αναγκαστικά την ομάδα για τον τελικό. Το συν του ΠΑΟΚ είναι ότι ο προπονητής του μπορεί να επιλέξει στον τελικό την καλύτερη 11άδα, δυνατότητα που δεν είχε στα προηγούμενα παιχνίδια, λόγω τραυματισμών κτλ.

Είναι 50-50 ο τελικός, αν και ο ΠΑΟΚ έχει αποκλείσει την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό σε διπλά παιχνίδια και ως εκ τούτου  δικαιούται το κύπελλο και πνευματικά. Πάντως, είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα κριθεί στο ένα γκολ”.

 

Ο τελικός του Europa League: “Οι Γερμανοί είχαν περισσότερο την κατοχή της μπάλας και μεγαλύτερη ποιότητα, αλλά σ’ αυτά τα ματς δύσκολα βλέπεις πολύ καλό ποδόσφαιρο, επικρατεί η δύναμη και η αφοσίωση στη τακτική, η προσοχή από τους προπονητές να μην δεχτούν γκολ. Τελικά κρίθηκε ο τελικός στα πέναλτι, όπως το περιμέναμε”.

 

Ο τελικός του Champions League: “Είναι άλλο είδος ποδοσφαίρου, πιο γρήγορο, πιο ποιοτικό, βλέπεις τους καλύτερους παίκτες και τους καλύτερους προπονητές, ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει η ανατροπή, είναι η αποθέωση του ποδοσφαίρου αυτά τα παιχνίδια, δεν μπορείς να κάνεις προγνωστικά”.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα