Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΧειρουργήθηκε ο Τσιτσιπάς (ΦΩΤΟ)

Χειρουργήθηκε ο Τσιτσιπάς (ΦΩΤΟ)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε σήμερα(25/11) την πορτα του χειρουργείου ώστε να αποκαταστήσει την ζημιά στον δεξί του αγκώνα. Η χειρουργική επέμβαση έλαβε χώρα στην Ελβετία και πλέον ο Τσιτσιπάς αναμένεται να ξεκινήσει την προετοιμασία του εν όψει της νέας σεζόν που ξεκινά στις 8 Δεκεμβρίου.

O Έλληνας τενίστας έκανε μια ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook από το κρεβάτι του νοσοκομείου θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα, ενώ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους υποστηρικτές του για την στήριξη προς το πρόσωπο του.

Πιο συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Τα πράγματα συχνά γίνονται δυσκολότερα πριν γίνουν ευκολότερα, αλλά η κάθε δυσκολία μας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τη δική μας μοναδική ιστορία, έγραψε αρχικά ο 23χρονος τενίστας, ενώ συνέχισε: «Κάποιες μέρες της ζωής έχουν να κάνουν μόνο με τα όνειρα, τις ελπίδες και τα οράματά μας για το μέλλον. Υπάρχουν όμως και οι μέρες που πρέπει να βάζεις το ένα πόδι μπροστά από το άλλο (να περπατάς, να προχωράς) και αυτό είναι επίσης εντάξει (όταν συμβαίνει). Σε όλους τους φαν, σας ευχαριστώ για τη στήριξη και την ενθάρρυνση που μου δίνετε. Συγκεντρώνομαι σε ένα υγιέστερο και πιο ευτυχές μέλλον. Επόμενος σταθμός, η pre-season στο Ντουμπάι σε δυο εβδομάδες από τώρα και μετά ανυπομονώ να έρθει η Αυστραλία». 

πηγή in.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα