Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΤο παρολί της Κυριακής (23/06/24): Σε απόδοση 9.91

Το παρολί της Κυριακής (23/06/24): Σε απόδοση 9.91

Γεμάτο δράση το πρόγραμμα σήμερα, με Euro 2024 και Κόπα Αμέρικα 2024, οπότε το ενδιαφέρον πέφτει στο παρολί της Κυριακής (23/06/24).

Το παρολί της Κυριακής (23/06/24)

Ελβετία – Γερμανία (22:00)

Η Ελβετία είναι με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση, καθώς μοιάζει σχεδόν απίθανο ακόμη και να χάσει να αποκλειστεί, διότι η διαφορά των γκολ της είναι στο +2 και της Σκωτίας στο -4. Η παρουσία της μέχρι τώρα είναι πραγματικά αξιόλογη και δείχνει να είναι ομάδα που εκμεταλλεύεται τα ατού της. Σήμερα, περιμένουμε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της κόντρα σε μια ομάδα υψηλότερης δυναμικής, χωρίς όμως να έχει τον φόβο της ήττας, καθώς δεν θα υπάρχουν συνέπειες. Η Γερμανία από την άλλη πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής, ειδικά επιθετικά και σήμερα θα κάνει το δυνατότερο τεστ της, θέλοντας παράλληλα να κλειδώσει την πρωτιά και να κάνει το 3/3 στον όμιλο.

Αρκετά ικανές ομάδες και οι δύο, ειδικά επιθετικά κι έτσι περιμένουμε ένα παιχνίδι με υψηλό ρυθμό και αρκετές φάσεις. Είναι πιθανό λοιπόν να δούμε αρκετά γκολ, με το Over 2.5, να είναι σε απόδοση 1.80.

Σκωτία – Ουγγαρία (22:00)

Η Σκωτία βελτίωσε σημαντικά την εικόνα της στο δεύτερο παιχνίδι, όπου ήρθε ισόπαλη με την Ελβετία (1-1) και θα μπορούσε ακόμη και να έχει κερδίσει. Διατηρεί τις ελπίδες της για πρόκριση, όμως περισσότερο σαν μια από τις καλύτερες τρίτες των ομίλων. Επιθετικά είναι αρκετά ικανή, ειδικά με τις αντεπιθέσεις, όμως αμυντικά τα προβλήματα είναι αρκετά και γίνονται μέχρι και λάθη συγκέντρωσης. Η Ουγγαρία δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στην ανωτερότητα της Γερμανίας και διατηρεί πλέον ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης, ψάχνοντας ένα θαύμα σε περίπτωση νίκης με πολλά γκολ διαφορά.

Η λογική λέει πως οι Σκωτσέζοι θα ρισκάρουν και είναι πολύ πιθανό να βρουν δίχτυα, ενώ με την άμυνα τους να μην έχει πολλές ικανότητες είναι πιθανό να σκοράρουν και οι Ούγγροι. Αξίζει λοιπόν το Goal/Goal, σε απόδοση 1.62.

ΗΠΑ – Βολιβία (01:00)

Μπαίνουν στη μάχη του Κόπα Αμέρικα 2024 οι ΗΠΑ και οι προσδοκίες είναι αρκετά υψηλές. Το υλικό τους είναι καλό, το πλάνο τους είναι αρκετά επιθετικό κι έτσι αναμένεται να παρουσιάσουν κάτι καλό στη διοργάνωση. Πρώτος αντίπαλος είναι η Βολιβία, η οποία υστερεί σε ποιότητα και είναι σίγουρα ομάδα χαμηλότερης δυναμικής. Οι Αμερικάνοι θέλουν να μπουν με το δεξί και με τους Βολιβιανούς να μην έχουν καθόλου καλή εικόνα, ειδικά αμυντικά, είναι αρκετά πιθανό να δούμε γκολ και θέαμα.

Το combo 1 & Over 2.5 είναι σε απόδοση 1.78.

Ουρουγουάη – Παναμάς (04:00)

Η Ουρουγουάη έχει εξαιρετική προϊστορία στον θεσμό, διαθέτει ένα από τα πληρέστερα ρόστερ της διοργάνωσης και στον πάγκο βρίσκεται ο ηγέτης Μπιέλσα. Οι συνθήκες λοιπόν είναι αρκετά υπέρ του να πραγματοποιήσει τουλάχιστον μια καλή πορεία στη διοργάνωση. Ο Παναμάς μπορεί να έχει κάποιες καλές μονάδες, όμως ανήκει στις ομάδες χαμηλής δυναμικής και οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του να καταφέρει κάτι καλό. Αξιοσημείωτο είναι βέβαια πως προσπαθεί να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο.

Η ομάδα του Μπιέλσα αναμένεται να έχει επιθετική διάθεση από νωρίς, να ψάξει ένα γρήγορο τέρμα και ίσως και να καθαρίσει το ματς από νωρίς. Ο αντίπαλος είναι βατός, ο ενθουσιασμός μεγάλος κι έτσι είναι πιθανό να πάρει ένα άνετο αποτέλεσμα. Στοιχηματικά λοιπόν ξεχωρίζει η επιλογή Ουρουγουάη -1, που προσφέρεται σε απόδοση 1.91 από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.

Το Παρολί της Κυριακής (23/06/24) – BetMarket Επιλογές

23/06, 22:00 – Ελβετία – Γερμανία: Over 2.5, σε απόδοση 1.80

23/06, 22:00 – Σκωτία – Ουγγαρία: Goal/Goal, σε απόδοση 1.62

24/06, 01:00 – ΗΠΑ – Βολιβία: 1 & Over 2.5, σε απόδοση 1.78

24/06, 04:00 – Ουρουγουάη – Παναμάς: Ουρουγουάη -1, σε απόδοση 1.91

Συνολική απόδοση: 9.91

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα