Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤουρκία – Πορτογαλία: Να καθαρίσουν την πρόκριση

Τουρκία – Πορτογαλία: Να καθαρίσουν την πρόκριση

Το Τουρκία – Πορτογαλία ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα του Euro 2024 και το BetMarket.gr σας παρέχει την ανάλυση και τα προγνωστικά του αγώνα.

Δεύτερη αγωνιστική  στον 6ο όμιλο του Euro 2024, με την Τουρκία να αντιμετωπίζει την Πορτογαλία. Το BetMarket.gr σας παρουσιάζει τα προγνωστικά στοιχήματος και την ανάλυση του σημερινού αγώνα (22/6/24). Η σέντρα του ματς είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 και η τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ1.

Τουρκία – Πορτογαλία: Προγνωστικά

Η Τουρκία δυσκολεύτηκε αλλά πήρε τη νίκη κόντρα στη Γεωργία (3-1). Έδειξε καλά στοιχεία στο επιθετικό της κομμάτι, ωστόσο αμυντικά είχε ανισορροπία. Μάλιστα, στα τελευταία λεπτά φλέρταρε έντονα με την ισοφάριση. Πρέπει να είναι πιο συμπαγής αμυντικά στο σημερινό ματς, καθώς η Πορτογαλία έχει τεράστια ποιότητα και δεδομένα θα βρει ευκαιρίες. Οι Ίβηρες αγωνίζονται με αρκετά καλή ψυχολογία, αφού νίκησαν με ανατροπή στην Τσεχία (2-1). Δεν εντυπωσίασε, αλλά η ποιότητα που διαθέτει στην επίθεση έκανε τη διαφορά. Οφείλει όμως να προβληματιστεί για το γεγονός ότι δέχθηκε γκολ χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα.

Περιμένουμε ότι θα είναι ένα ματς με πολύ καλό ρυθμό. Φαβορί είναι η Πορτογαλία ξεκάθαρα. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ θα έχει την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων και θα είναι εκείνη που θα ψάξει πιο έντονα τη νίκη. Η ισοπαλία αποτελεί θετικό αποτέλεσμα για την Τουρκία αλλά θα πρέπει να αμυνθεί με περισσότερη προσοχή. Πιστεύουμε ότι η Πορτογαλία εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη με το διπλό να είναι σε απόδοση 1,60.

Τουρκία – Πορτογαλία: Οι πιθανές ενδεκάδες

Παρόμοια ενδεκάδα περιμένουμε από τον Βιτσέντζο Μοντέλα για την Τουρκία αλλά με διαφορετική προσέγγιση. Σήμερα, οι γείτονές μας οφείλουν να είναι πιο προσεκτικοί στα αμυντικά τους καθήκοντα αν θέλουν να έχουν ελπίδες για αποτέλεσμα. Δύσκολα θα διατηρήσουν το «0», όμως ικανοί να βρουν γκολ. Από την άλλη, η Πορτογαλία αναμένουμε να έχει ίδια προσέγγιση σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Όπως είπαμε παραπάνω, το ματς θα έχει ρυθμό και λογικά το σκορ θα είναι υψηλό. Το over 2,5 σε απόδοση 1,75.

Τουρκία πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Γκιουνόκ – Μιλντίρ, Ακαϊντίν, Μπαρντακτσί, Καντίογλου – Αϊχάν, Κιοκτσιού  – Γκιουλέρ, Τσαλχάνογλου, Γιλντίζ – Γιλμάζ

Πορτογαλία πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Κόστα – Ρούμπεν Ντίας, Πέπε, Μέντες – Νταλότ, Φερνάντες, Βιτίνια, Κανσέλο – Σίλβα, Ρονάλντο, Λεάο

Τουρκία – Πορτογαλία: Διαιτητής

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γερμανός Felix Zwayer. Τη φετινή σεζόν έχει διαιτητεύσει σε συνολικά 34 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 163 κίτρινες κάρτες, 4 κόκκινες και 9 πέναλτι.

 

Τουρκία – Πορτογαλία: Ενισχυμένη απόδοση

Να σκοράρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο το πρώτο γκολ του αγώνα δίνει 3,85 στην ενισχυμένη απόδοση. Ο Πορτογάλος άσος δεν βρήκε δίχτυα στο προηγούμενο ματς, ωστόσο ήταν μέσα στις φάσεις και φάνηκε σε καλή κατάσταση. Δεδομένα θα επιδιώξει να το γκολ στη σημερινή αναμέτρηση.

Τουρκία – Πορτογαλία: Όλα τα προγνωστικά

Τουρκία – Πορτογαλία: 2 (απόδοση 1,60)

Τουρκία – Πορτογαλία: Over 2,5 (απόδοση 1,75)

Τουρκία – Πορτογαλία: Να σκοράρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο το πρώτο γκολ του αγώνα (απόδοση 3,85)

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα