Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά«Σωτήρας του Άρη ο Καρυπίδης. Δεν κρίνεται η 2η θέση με ΠΑΟΚ»

«Σωτήρας του Άρη ο Καρυπίδης. Δεν κρίνεται η 2η θέση με ΠΑΟΚ»

Αποκαλυπτικός ήταν ο τιμ μάνατζερ του Άρη, Θωμάς Ναζλίδης, μιλώντας στην TV-100 και στην εκπομπή “Σφήνα στα σπορ”, για τον Άρη, τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, το ματς με τον ΠΑΟΚ, τον Καρυπίδη και τα άδεια γήπεδα…

Ο Θωμάς Ναζλίδης, είπε μεταξύ άλλων:

-“Ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι σωτήρας του Άρη, γιατί πήρε την ομάδα σε μια δύσκολη κατάσταση και την οργάνωσε πολύ καλά, ενώ συνεχίζει να την οργανώνει σε όλα τα επίπεδα, ενώ πλέον ο Άρης κοντράρει στα ίσια όλες τις ομάδες. Έχουν γίνει επίσης φοβερά άλματα στο προπονητικό κέντρο και συνεχίζει να κάνει επενδύσεις με επέκταση των εγκαταστάσεων. Ο Άρης ήταν πολύ πίσω σε όλα και πλέον έχει πολύ καλές εγκαταστάσεις, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την σωστή προετοιμασία των παικτών”.

-“Το διπλό στη Λεωφόρο είναι σπουδαίο αποτέλεσμα, αλλά στο χαμένο πέναλτι μας έπιασε μια ανησυχία μήπως δεν καταφέρουμε να σκοράρουμε, ενώ είμαστε καλύτεροι. Βάλαμε δυο γκολ, μπορούσαμε κι άλλα, είχαμε μελετήσει τον Παναθηναϊκό, αυτό είναι το παιχνίδι του, προσπαθεί να βάλει ένα γκολ και να το κρατήσει, ξέραμε πώς θα παίξει και χτυπήσαμε εκεί που έπρεπε”.

-“Ο Ματέο τώρα αρχίζει να παίζει και τον περιμένουμε στα επόμενα παιχνίδια να δείξει τον πραγματικό του εαυτό, μετά το γκολ που πέτυχε και ανέβηκε ψυχολογικά. Το θέμα της προσφοράς του παίκτη εξαρτάται από πολλά πράγματα και εγώ, που τον είχα συμπαίκτη την προηγούμενη φορά, ξέρω ότι είναι μεγάλος παίκτης, αλλά τον επηρέασε το διάστημα της μεγάλης απουσίας”.

-“Δεν μπορούμε να χωνέψουμε τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στο κύπελλο, γιατί εάν περνούσαμε, θα το παίρναμε το κύπελλο, έχουμε καλύτερη ομάδα από τους άλλους τρεις των ημιτελικών. Στη φάση του Κουέστα, είναι κακιά στιγμή. Όλοι γύρισαν να βγουν έξω, για να κερδίσουν χρόνο, ο τερματοφύλακας πετάει κάτω τη μπάλα για να κερδίσει χρόνο και δεν είχε δει κανείς τον παίκτη του Ολυμπιακού. Δυστυχώς, μας πονάει αυτός ο αποκλεισμός, θα μπορούσαμε να πάρουμε το κύπελλο”.

-“Στο ματς με τον ΠΑΟΚ της Τετάρτης δεν θα κριθεί η δεύτερη θέση, έχει δρόμο ακόμη, αλλά εάν κερδίσουμε, αυτό που θα επιδιώξουμε εμείς, παίρνουμε διαφορά 6 βαθμών, που είναι πολύ σημαντική σε αυτή τη φάση των πλέι οφ, αποκτάμε πλεονέκτημα πλέον”.

-“Ο Μάντζιος κάνει πολύ καλή δουλειά, αλλά ακόμη δεν τέθηκε θέμα παραμονής του για του χρόνου, προσωπικά δεν μου ζητήθηκε η γνώμη, είναι φυσικά και θέμα μεγαλομετόχου”.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα