Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΣτα χέρια του γιατρού του Κριστιάνο Ρονάλντο ο Ολιβέιρα

Στα χέρια του γιατρού του Κριστιάνο Ρονάλντο ο Ολιβέιρα

Ο φημισμένος Πορτογάλος Ζοζέ Κάρλος Νορόνια είναι ο γιατρός που επέλεξε ο Νέλσον Ολιβέιρα για την επέμβαση που χρειάζεται μετά την μερική ρήξη χιαστού που υπέστη στο παιχνίδι κόντρα στην Μποέμιανς.

Στο Πόρτο και στον “Very Special” χειρούργο – γιατρό, όπως δηλαδή πολύ εύστοχα έκανε διάσημο σε όλο τον κόσμο τον “προφεσόρ Νορόνια”, ο Ζοζέ Μουρίνιο, θα… εμπιστευθεί το πόδι του ο Πορτογάλος φορ του Δικεφάλου.

Συγκεκριμένα, ο φημισμένος Πορτογάλος Ζοζέ Κάρλος Νορόνια είναι ο γιατρός που επέλεξε η πλευρά του 30χρονου φορ για να κάνει εκτός Ελλάδας, την επέμβαση που πρέπει, προκειμένου να ξεπεράσει τη ρήξη χιαστού που υπέστη χθες (12/08) κόντρα στην Μποέμιανς.

Ο Νορόνια θεωρείται από τους κορυφαίους ορθοπεδικούς στον κόσμο με εξειδίκευση στους τραυματισμούς στο γόνατο ενώ έχει στο παρελθόν χειρουργήσει ποδοσφαιριστές όπως ο Φαλκάο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Πέπε αλλά και ο Βιεϊρίνια το 2013.

Αυτός, λοιπόν, θα εγχειρίσει και τον Νέλσον Ολιβέιρα που ελπίζει ότι θα καταφέρει μετά την επέμβαση και την αποθεραπεία, να επιστρέψει δυνατός όσο πιο σύντομα γίνεται στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Ζοζέ Κάρλος Νορόνια συνεργάζεται και με τον Φερνάντο Σάντος στην εθνική Πορτογαλίας εδώ και αρκετά χρόνια.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα