Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠρωταθλητής για 18η φορά ο ΠΑΟΚ!

Πρωταθλητής για 18η φορά ο ΠΑΟΚ!

Για την 4η αγωνιστική των Play Off της Women’ Football League, ο ΠΑΟΚ Morris υποδέχθηκε τον ΑΟ ΡΕΑ στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, της οποίας και επικράτησε με 4-1 και πανηγυρίζει το 18ο Πρωτάθλημα Ελλάδος στην ιστορία του!

Επόμενο παιχνίδι τυπικού χαρακτήρα πλέον, την επόμενη Κυριακή 14 Μαΐου όπου θα αντιμετωπίσει στην Κρήτη τον Εργοτέλη, για την 5η και προτελευταία αγωνιστική των Play Off.

Ο Λευτέρης Κανάτας ξεκίνησε με τις Χατζηχαριστού, Γιαννακά, Δοϊρανλή, Γκούνη, Μήτκου, Χαλατσογιάννη, Στράντζαλη, Βαρδαλή, Καλέση, Ακίντα και Σάμπσον.

Σε ένα φοβερό πρώτο μισάωρο, ο ΠΑΟΚ Morris είχε καταφέρει να βρει ήδη τέσσερις-πέντε καθαρές φάσεις για να σκοράρει, ανοίγοντας το σκορ με κεφαλιά της Γιαννακά μόλις στο έβδομο λεπτό.

Ο Δικέφαλος είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, φτιάχνοντας πολύ όμορφες επιθέσεις και με πρωταγωνίστριες τις Ακίντα, Γιαννακά και Σάμπσον, έφτασε αρκετές φορές κοντά στο δεύτερο γκολ, όμως το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις Πρωταθλήτριες Ελλάδος μπροστά με το «εύθραυστο» 1-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 52ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ Morris έφτασε και σε δεύτερο γκολ με εκπληκτικό γκολ της Μαρίας Μήτκου, η οποία σκόραρε με μια εκπληκτική εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση.

19 Λεπτά αργότερα και μετά από μία φάση αδράνειας, η πρώην «ασπρόμαυρη», Μιλιάνα Σμιλίνκοβιτς, σκόραρε από κοντά και μείωσε στο 71ο λεπτό, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Δικέφαλος έφτασε κοντά στο 3-1, όμως η προσπάθεια της Γκούνη, απομακρύνθηκε από τις παίκτριες της ΡΕΑ πάνω στην γραμμή.

Στο 83′ η Μπασούρη με ένα «ξερό» σουτ, έδωσε ξανά προβάδισμα ασφαλείας στον ΠΑΟΚ Morris και στο 86′, η αρχηγός του Δικεφάλου Θωμαή Βαρδαλή με κεφαλιά, έπειτα από πάσα της Μαρίας Μήτκου, διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

 

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα