Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠάτησε Θεσσαλονίκη ο Κουάισον - «Είμαι ενθουσιασμένος»

Πάτησε Θεσσαλονίκη ο Κουάισον – «Είμαι ενθουσιασμένος»

Ο Σουηδός επιθετικός έφτασε αργά το βράδυ στη χώρα μας για να ολοκληρώσει και τυπικά την μεταγραφή του στον Άρη.

Μπορεί να καθυστέρησε ο Κουάισον αλλά πλέον είναι εδώ. Ο άλλοτε επιθετικός της Αλ Ετιφάκ βρέθηκε δύο ημέρες στην Στοκχόλμη για ένα προσωπικό πρόβλημα που έπρεπε να λύσει και πλέον είναι στη Θεσσαλονίκη.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη θα μεταβεί άμεσα στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί και αύριο αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις:

«Μίλησα με τον Ντάνιελ με τον οποίον γνωριζόμαστε από παιδιά (σ.σ. ήταν μαζί στην ΑΙΚ Στοκχόλμης) και μου είπε ωραία πράγματα για την ομάδα και την πόλη. Μου είπε ότι θα αγαπήσω τη Θεσσαλονίκη».

Ο Σουηδός είπε μάλιστα ότι… «είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις. Ξέρω πολλά πράγματα για την ομάδα, νιώθω ενθουσιασμένος και είδα το χθεσινό παιχνίδι. Ο κόσμος να περιμένει να δει έναν επιθετικό παίκτη ο οποίος λατρεύει να παίζει ποδόσφαιρο». Μάλιστα, ο Κουάισον θυμήθηκε ότι είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη και σε νεαρή ηλικία για ένα τουρνουά ποδοσφαίρου.

Ertnews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα