Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΝτεσπόντοφ: «Να γίνω ο ηγέτης του ΠΑΟΚ - Πολύ χαρούμενος με την...

Ντεσπόντοφ: «Να γίνω ο ηγέτης του ΠΑΟΚ – Πολύ χαρούμενος με την εικόνα της ομάδας»

- Advertisement -

Ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ αποτέλεσε την τελευταία αλλά αρκετά δαπανηρή μεταγραφή του ΠΑΟΚ, με τον Βούλγαρο να έχει αρκετά καλή εικόνα έως τώρα στα παιχνίδια που αγωνίστηκε.

Ο εξτρέμ του Δικεφάλου, μίλησε σε ΜΜΕ της χώρας του για την παρουσία του στον Δικέφαλο αυτούς τους τρεις μήνες στην Θεσσαλονίκη, δηλώνοντας απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα και τονίζοντας ότι θέλει να γίνει ο ηγέτης του συνόλου του Ραζβάν Λουτσέσκου.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

“Το πρόγραμμα μοιάζει αρκετά με αυτό της Λουντογκόρετς. Παίζουμε ανά τρεις ημέρες περίπου, έχουμε το Europa Conference League, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο, αλλά είμαι χαρούμενος που έχουμε μπορέσει να δείξουμε ένα τόσο καλό πρόσωπο στην Ευρώπη. Είμαι χαρούμενος που είμαστε πρώτοι στον όμιλο και τώρα, έχουμε το παιχνίδι με την Άιντραχτ. Νομίζω ότι θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα αισθάνεται καλά και συνεχώς ανεβαίνουμε“, ανέφερε αρχικά ο Βούλγαρος, για να συνεχίσει:

“Είναι νωρίς να μιλήσουμε για τα επόμενα βήματα. Είμαι νέος εδώ στον ΠΑΟΚ. Ελπίζω ότι θα συνεχίσω να τα πηγαίνω καλά και να έχω καλή απόδοση στο γήπεδο. Πάνω από όλα πρέπει να είμαι καλά και υγιής. Αν δεν είσαι υγιής, δεν μπορείς να παίξεις. Θέλω να καθιερωθώ ως βασικός και να γίνω ηγέτης του ΠΑΟΚ. Μετά, θα κοιτάξουμε τη συνέχεια“.

Πηγή:metrosport.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα