Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΝίκη θρίλερ για τον ΠΑΟΚ

Νίκη θρίλερ για τον ΠΑΟΚ

Δεν παρέκλεινε από τον δρόμο των επιτυχιών ο ΠΑΟΚ στον τελευταίο του αγώνα για το 2021, καθώς αν και δυσκολεύτηκε πάρα πολύ απέναντι στον μαχητικό Αστέρα Τρίπολης, πήρε τη νίκη με 3-2 κόντρα στους Αρκάδες στην Τούμπα, για την 15η αγωνιστική της Super League.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους Θεσσαλονικείς, παίρνοντας το προβάδισμα στο 11ο λεπτό με τον «κεραυνό» του Σόνι έξω από την περιοχή.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΟΝΙ

Πάντως οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν στην ισοφάριση στο 42ο λεπτό με ένα άπιαστο σουτ του Άκπομ έξω από την περιοχή.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΚΠΟΜ

Στο 48ο λεπτό ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι για το μαρκάρισμα του Μουνάφο στον Αουγκούστο μέσα στην περιοχή και ο Κούρτιτς, ευστοχώντας από την άσπρη βούλα, έκανε την ολική ανατροπή για τους Θεσσαλονικείς.

ΤΟ ΕΥΣΤΟΧΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΤΙΤΣ

H χαρά των γηπεδούχων όμως δεν κράτησε για πολύ καθώς ο σκληροτράχηλος Αστέρας ισοφάρισε σε 2-2 στο 60′ με την κεφαλιά του Χριστόπουλου.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Στο 88′ ο Γκαρθία ανέτρεψε τον Κρέσπο (ενώ ο τελευταίος είχε ήδη κάνει τη σέντρα) και ο Κουτσιαύτης έδειξε πέναλτι με τον Κούρτιτς να ευστοχεί για δεύτερη φορά από την άσπρη βούλα, κάνοντας το 3-2 για τον δικέφαλο του Βορρά.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΥΣΤΟΧΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΤΙΤΣ

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 3-2

Γκολ: 12′ Σόνι (Αστέρας), 42′ Άκπομ (ΠΑΟΚ), 49′, 90′ Κούρτιτς πεν. Κούρτιτς (ΠΑΟΚ), 60′ Χριστόπουλος (ΠΑΣ)

Κίτρινες: Μουνάφο (Αστέρας), Αλβαρεζ (Αστέρας), Σβαμπ (ΠΑΟΚ)

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης – Λύρατζης, Μιχάι (71′ Ίνγκασον), Κρέσπο, Σίντκλεϊ (86′ Βιεϊρίνια), Κούρτιτς, Τσιγγάρας (71΄Σβαμπ), Αουγκούστο – Ζίβκοβιτς, Άκπομ (86′ Σβιντέρσκι), Μπίσεσβαρ (71΄Μουργκ)

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Τσιφτσής, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Καρμόνα, Άλβαρεζ, Μουνάφο, Βαλιέντε, Ρεγκίς (81′ Γκαρθία), Σίτο, Σόνι και Μπαράλες (68′ Ριέρα)

Διαιτητής: Κουτσιαύτης Βοηθοί: Κωσταράς, Παπαδάκης Τέταρτος: Καραντώνης VAR: Κριστόφερσεν, Σαμοΐλης

 

Πηγή:zougla.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα