Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΚύπελλο Ελλάδος: Δύσκολή πρόκριση για τον Άρη Θεσσαλονίκης απέναντι στον Εθνικό Πειραίως

Κύπελλο Ελλάδος: Δύσκολή πρόκριση για τον Άρη Θεσσαλονίκης απέναντι στον Εθνικό Πειραίως

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος εξασφάλίσε ο Άρης Θεσσαλονίκης, με τον “κιτρινόμαυρο θεό του πολέμου” να δυσκολεύεται αγωνιζόμενος με αντίπαλο τον Εθνικό Πειραιώς στο γήπεδο της Καλλιθέας Αττικής.

Συγκεκριμένα με τον κ. Άκη Μάντζιο να προχωρά σε εκτεταμένες αλλαγές στην βασική εντεκάδα, οι “κιτρινόμαυροι της Θεσσαλονίκης δυσκολεύτηκαν να βρουν ανοιχτούς χώρους στην άμυνα της Πειραϊκής ομάδαςτης διοργάνωσης. Ακρέστερα ο Έλληνας τεχνικός παρέταξε σχήμα με οχτώ αλλαγές και ξεκούρασε παίκτες, την ίδια ώρα που μοίρασε χρόνο σε άλλους που δεν είχαν ρυθμό. Το γκολ για την ομάδα του κοσμοπολίτικου στοιχέιου της Θεσσαλονίκης ήρθε μετά από ωραία κίνηση στον άξονα από τον Κλέιτον Ντιαντί, ο οποίος σούταρε, ο Κούμπουλας έδιωξε, όμως στο ριμπάουντ βρίσκονταν ο Βλάντιμιρ Νταρίντα, που με προβολή έγραψε το 0-1, ξεκλειδώνοντας το παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους. Στην επανάληψη οι κιτρινόμαυροι τα βρήκαν πιο σκούρα με τον Εθνικό να ανεβαίνει και να κερδίζει ψυχολογία, χάνοντας μάλιστα ευκαιρίες στα λάθη του Κουέστα, που έδειξε ασταθής και επίφοβος για το λάθος. Εν τέλει μπορεί η ομάδα του Άρη Θεσαλονίκης προκρίθηκε με 0-1, όμως δεν έπεισε, με τους παίκτες του να μην αποδίδουν όπως θα ήθελε ο Έλληνας τεχνικός. Αναλυτικότερα οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στην αναμέτρηση με τις ακόλουθες συνθέσεις:

Εθνικός Πειραιώς (Χαντές): Κούμπουλας, Χριστογιάννης, Ζωγραφάκης, Τσατσαρής, Χατζηκυριάκος, Μαλάϊ, Σκεντεράϊ, Πολύζος, Γεωργούσης, Ερέρα, Αντωνίου.

Άρης Θεσσαλλονίκης (Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια, Ρόουζ, Μπράμπετς, Χουάνκαρ, Ζουλ, Νταρίντα, Ντιαντί, Φετφατζίδης, Σαβέριο, Ζαμόρα.

Πηγή:sdna.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα