Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΚόλλησαν στο… μηδέν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Κόλλησαν στο… μηδέν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Δεν είχε νικητή το πρώτο ντέρμπι της σεζόν με τον “Δικέφαλο του Βορρά” και τους πράσινους σε ένα παιχνίδι που δεν θα διεκδικήσει… δάφνες ποιότητας να αναδεικνύονται ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

Νικητές οι τερματοφύλακες στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν. Αμφότερες οι ομάδες είχαν από μια μεγάλη ευκαιρία για να πετύχουν κάποιο γκολ, ο ΠΑΟΚ στο 10ο λεπτό όταν ο Σβάμπ σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο Ντραγκόφσκι είχε απάντηση, ενώ από την άλλη ο Ιωαννίδης έφτασε πολύ κοντά στο να πετύχει buzzer beater στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης αλλά ο Κοτάρσκι με εξαιρετικά αντανακλαστικά κράτησε το 0-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ο αγώνας:

Οι “ασπρόμαυροι” μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση πιέζοντας τον Παναθηναϊκό σε όλο το γήπεδο. Μόλις στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης έφτασαν μια ανάσα από το 1-0, ο Μπάμπα πάσαρε στον Σβάμπ ο Αυστριακός πλάσαρε αλλά ο Ντραγκόφσκι με εξαιρετική απόκρουση κράτησε το “0”. Ο Τσάλοφ στο 14ο λεπτό αλλά και πάλι ο Πολωνός κίπερ ήταν εκεί. Στο 24ο λεπτό ο Μπάμπα και πάλι δημιούργησε αλλά ο Κωνσταντέλιας δεν κατάφερε να βρεθεί στην πορεία της μπάλας. Στο 40ο λεπτό ο Παναθηναϊκός έκανε την εμφάνιση του στα καρέ του Κοτάρσκι, όταν ο Ιωαννίδης έκανε το σουτ αλλά ο Μιχαηλίδης έβαλε την κόντρα και έστειλε την μπάλα σε κόρνερ. Ο ΠΑΟΚ είχε την κυριαρχία στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου 45λέπτου άνηκε στον Παναθηναϊκό. Ο Ιωαννίδης μπήκε υπέροχα μέσα στην περιοχή πάσαρε στον Πελίστρι αλλά ο Ουρουγουανός από κοντά σημάδεψε άουτ σπαταλώντας μια τεράστια ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ οι “πράσινοι”.

Με το καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου ο Τετέ δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Κοτάρσκι με βολ πλανέ αλλά ο Κροάτης κίπερ μπλόκαρε σταθερά. Στο 53ο λεπτό ο Κοτάρσκι βρήκε πανέξυπνα στην πλάτη της άμυνας των “πρασίνων” αλλά η αντίδραση των αμυντικών του Παναθηναϊκού ήταν πολύ γρήγορη καθαρίζοντας την φάση. Στο 66ο λεπτό το “τριφύλλι” έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Τετέ πλάσαρε τον Κότάρσκι αλλά ο Κροάτης κίπερ είπε και πάλι «όχι», στη συνέχεια της φάσης ο Σβάμπ έκανε ένα μακρινό σουτ αλλά ο Ντραγκόφσκι είχε απάντηση, παραχωρώντας κόρνερ. Σε μια από τις λιγοστές φάσεις του δευτέρου ημιχρόνου ο πορτιέρε των φιλοξενούμενων έδιωξε με γροθιές σε εκτέλεση φάουλ του Ντεσπότοφ, η μπάλα στρώθηκε στον Καμαρά αλλά το τελείωμα του ήταν πολύ κακό. Στο 90+3′ ο Παναθηναϊκός έφτασε μια ανάσα από το να πάρει τη νίκη όταν ο Αράο έκανε την σέντρα ο Ιωαννίδης με τελείωμα στην κίνηση έδωσε στη μπάλα πορεία προς τα δίχτυα, αλλά ο Κοτάρσκι έδειξε εξαιρετικά αντανακλαστικά και κράτησε το 0-0, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Σβαμπ (76′ Καμαρά), Ζίβκοβιτς (88′ Σορετίρε), Κωνσταντέλιας (76′ Ντεσπότοφ), Τάισον, Τσάλοφ (67′ Σαμάτα)

Παναθηναϊκός: Ντραγκόβσκι, Βαγιαννίδης, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Μακσίμοβιτς, Μπακασέτας (78′ Τζούρισιτς), Πελίστρι (78′ Μαντσίνι), Τετέ (78’Ουναΐ), Ιωαννίδης

Ertsports.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα