Αρχική Αθλητικά «Κωνσταντέλιας: Το ταλέντο που παρομοιάζεται με Μέσι και Νειμάρ»

«Κωνσταντέλιας: Το ταλέντο που παρομοιάζεται με Μέσι και Νειμάρ»

Ο νεαρός Γιάννης Κωνσταντέλιας “απασχολεί” τον ΠΑΟΚ με τα κατορθώματά του και στο πρόσωπό του οι ασπρόμαυροι βλέπουν ένα παίκτη που μπορεί να εξελιχθεί…

Το ίδιο θεωρούν και στο εξωτερικό και προφανώς δεν μπορεί να είναι τυχαίο ένα αφιέρωμα που παρουσίασε η ιστοσελίδα goal.com, η οποία εκτός από αναφορές στη μέχρι στιγμής καριέρα του, φιλοξενεί και δηλώσεις του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Όσο για τον τίτλο του αφιερώματος: «Γιάννης Κωνσταντέλιας: Το ταλέντο που παρομοιάζεται με Μέσι και Νειμάρ».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν έβλεπα πολύ ποδόσφαιρο όσο μεγάλωνα, απλά έπαιζα στα πάρκα και στο δρόμο με τους φίλους μου. Έτσι ερωτεύτηκα το ποδόσφαιρο . Το παιχνίδι στην πόλη με τα παιδιά σε βοηθάει να είσαι δημιουργικός. Το στυλ μου είναι δημιουργικό, θέλω πάντα δώσω το κάτι παραπάνω στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου».

Για τον ΠΑΟΚ: «Τελικά σκέφτηκα ότι ίσως μπορώ να παίζω ποδόσφαιρο για τα επόμενα χρόνια της επαγγελματικής μου ζωής».

Για τη μεγαλύτερη του επιρροή του: «Η μεγαλύτερη μου επιρροή είναι ο Νεϊμάρ . Νιώθω ότι το στυλ παιχνιδιού του είναι πιο ελκυστικό από οποιοδήποτε άλλον».

Για τον Χρήστο Τζόλη: «Για μένα ο Χρήστος δείχνει τον δρόμο για την επόμενη σεζόν Είναι καλό που έχουμε την ευκαιρία να παίζουμε και να γίνουμε μέλη της πρώτης ομάδας, που θα δείξει το τι χρειάζεται να βελτιώσουμε για να κάνουμε το επόμενο βήμα. Όλοι θέλουμε να πάρουμε την ευκαιρία. Μεγαλώσαμε με τους ίδιους στόχους και χρειάστηκε πολλή δουλειά για φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Η δουλειά που γίνεται στην ακαδημία τα τελευταία χρόνια είναι καλή και αυτό θα φανεί στο μέλλον και στη μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ».

Για το μέλλον του: «Διαχωρίζω τα πράγματα και σκέφτομαι μόνο τους βραχυπρόθεσμους στόχους μου. Δεν ξέρω που θα βρίσκομαι σε πέντε χρόνια, προτιμώ να κάνω μικρά βήματα. Θέλω να είμαι καλύτερος στο επόμενο παιχνίδι, την επόμενη προπόνηση. να απολαμβάνω αυτό που κάνω. Νιώθω ότι περισσότερο κοντά στο στυλ μου είναι το ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς υπάρχει περισσότερη δημιουργικότητα, τεχνική και ανοικτοί χώροι στο γήπεδο».

- Advertisement -

Must Read

- Advertisement -S-