Αρχική Αθλητικά Κυριάκος: "Η χρονιά του ΠΑΟΚ ήταν αμφιλεγόμενη"

Κυριάκος: “Η χρονιά του ΠΑΟΚ ήταν αμφιλεγόμενη”

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος σε δηλώσεις του στο OPEN αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου με την αποχώρηση του Πάμπλο Γκαρσία και την επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου.

“Θέλω να πιστεύω ότι του χρόνου τέτοιο καιρό θα έχουμε δικαιωθεί για την επιλογή μας. Ήταν δύσκολη απόφαση. Προφανώς όλες οι στρατηγικές επιλογές τυγχάνουν τις έγκρισης της οικογένειας Σαββίδη. Προφανώς όλοι οι άνθρωποι που ζουν την καθημερινότητα του ΠΑΟΚ έχουν λόγο στο τι πηγαίνει καλά και τι όχι, τι πρέπει να διορθωθεί.

Δεν μ αρέσει να ψάχνουμε να βρούμε πώς να αποποιηθούμε ευθύνες, μ’ αρέσει στο ποδόσφαιρο οι άνθρωποι που έχουν προσωπικότητα να την επιδεικνύουν και στα εύκολα και στα δύσκολα και κυρίως στα δύσκολά. Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία να ρίξουμε το βάρος μιας δύσκολης απόφασης στον ιδιοκτήτη, είμαστε όλοι μέλη της διοίκησης του ΠΑΟΚ.

Ήταν μια απόφαση με πολύ μεγάλο συναισθηματικό υπόβαθρο. Κάποιοι οπαδοί αμφισβήτησαν την απόφαση, κάποιοι όχι. Εύχομαι του χρόνου να είμαστε αγκαλιασμένοι και να γιορτάζουμε επιτυχίες” είπε αρχικά.

Σε ερώτηση για τις επαφές με τον Λουτσέσκου αποκάλυψε: “Ο Λουτσέσκου είναι πολύ ευθύς και πολύ ειλικρινής. Είχε συνομιλίες σε τελικό στάδιο με ομάδα της Ιταλίας. Χρειάστηκε να υπάρχει μια πολύ καλή προεργασία και μια πολύ καλή προσέγγιση από εμάς. Δεν έγινε καιρό πριν από τον τελικό του Κυπέλλου. Στο Βουκουρέστι ταξιδέψαμε την Τρίτη μετά τον τελικό του Κυπέλλου για να πάρουμε τις υπογραφές”.

- Advertisement -

Must Read

Ο καιρός σήμερα

- Advertisement -S-