Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΑθλητικάΙτούδης μετά το Μεγάλη Βρετανία – Ελλάδα: Γι’ αυτό δεν έπαιξε ο...

Ιτούδης μετά το Μεγάλη Βρετανία – Ελλάδα: Γι’ αυτό δεν έπαιξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

.

Μετά τη νίκη της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ επί της Μεγάλης Βρετανίας, ο Δημήτρης Ιτούδης στάθηκε στις συνεργασίες και την ετοιμότητα των Σλούκα και Παπαγιάννη, ενώ ανέφερε τον λόγο που δεν αγωνίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο, ωστόσο είναι απολύτως καλά και θα αγωνιστεί κανονικά στο επόμενο παιχνίδι με την Ουκρανία.

“Καταρχήν ευχαριστούμε τους 1.500 και τα 11 εκατ. ή 22 εκατ. σε όλο τον κόσμο που υποστήριζουν την εθνική από καρδιάς. Και μαθηματικά σήμερα προκριθήκαμε άρα πάμε στο Βερόλινο. Θα πάμε τελικά, είναι μια ωραία Πόλη και εγώ είχα πει ότι μου αρέσει. Είδατε όμως ότι έπρεπε να δουλέψει πολύ η ομάδα για να δείξει και κόντρα σε μια Αγγλία ανταγωνιστική”, δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Ιτούδης.

Τι κρατάμε από την αναμέτρηση: “Κρατάμε πως πρώτον κάναμε το καμπ μπακ και στο ημίχρονο ήμασταν μπροστά με τρεις πόντους. Με κάθε σεβαμό στη Μεγάλη Βρετνία για να σκοράρει 43 πόντους το έκανε γιατί δεν δώσαμε προσοχή στην άμυνα και εμφανιστήκαμε χαλαροί. Ο Σλούκας με τον Παπαγιάννη είχαν καλές συνεργασίες και για αυτό τους δώσαμε φάσεις, γιατί ο Γιώργος βουτάει στη ρακέτα και ανοίγει και το χώρο στο Σλούκα. Είμαι ικανοποιημένος για αυτούς τους δύο αλλά όπως έχει πει έχουμε βάθος στον πάγκο και είδατε ήρθε και ο Λούντζης που έδωσε ενέργεια έδωσε ενέργεια, σκόραρε, έκανε δημιουργίες”.

Ο Γιάννης θα παίξει αύριο: “Ναι θα παίξει αύριο”.

Γιατί δεν αγωνίστηκε κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία, ήταν προγραμματισμένο;“Είχε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο, δεν χρειάζεται να ρισκάρουμε. Αυτή τη στιγμή είναι πολύ καλύτερα”.

 Διαβάστε Ακόμα