Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΘετικό ξεκίνημα με διάθεση και ...ανατροπή!

Θετικό ξεκίνημα με διάθεση και …ανατροπή!

Νικηφόρα πρεμιέρα στους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας για τον ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να επικρατούν 3-1 του Βόλου στο γήπεδο της Τούμπας, κάνοντας μάλιστα την ανατροπή.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου που είχε την ευκαιρία να βγάλει αρκετά συμπεράσματα για την κατάσταση της ομάδας, έδωσε από ένα ημίχρονο στους ποδοσφαιριστές του.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Δικέφαλο να μην έχει αρκετά τρεξίματα σε όλες τις γραμμές του αγωνιστικού χώρου. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα στους Βολοιώτες να κρατήσουν την μπάλα, χωρίς ωστόσο κάτι περισσότερο. Με την πάροδο του χρόνου, η εικόνα διατηρήθηκε στα ίδια επίπεδα, με τις δύο ομάδες να μην έχουν καλές στιγμές στις αντίπαλές περιοχές. Όλα αυτά μέχρι το 39’ όταν ο Φαν Βέερτ μετά από κόρνερ κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα του Ζίβκοβιτς. Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήρθε στο τέλος του ημιχρόνου, όταν ο Αντίγια Ζίβκοβιτς βρήκε τον Βασιλή Γκορτεζιάνι εντός περιοχής, με τον νεαρό να σκοράρει για την ισοφάριση.

Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια ο Ράζβαν Λουτσέσκου έκανε ολικό λίφτινγκ στην ενδεκάδα, αντικαθιστώντας όλη την ενδεκάδα. Στο 47ο λεπτό ο ΠΑΟΚ έφτασε στην ανατροπή, όταν ο Εσίτι με δυνατό σουτ μέτα από πάσα του Τέιλορ σκοραρε. Από εκεί και μετά ο Δικέφαλος συνέχισε να ελέγχει απόλυτα τον ρυθμό του αγώνα, δημιουργώντας αρκετούς κινδύνους για την εστία του Βόλου, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 86′ από την κεφαλιά του Μιχαηλίδη μετά από κόρνερ του Μουργκ.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Μιχάι, Κρέσπο, Λύρατζης, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Λάμπρου, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Γκορτεζιάνι.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Τέιλορ, Νινούα, Εσίτι, Βρακάς, Μουργκ, Ουάρντα, Κούτσιας.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα