Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑθλητικάΘεοδωρικάκος για τελικό Κυπέλλου: «Δρακόντεια τα μέτρα, έλεγχοι ταυτοπροσωπίας, 40 κάμερες ασφαλείας»

Θεοδωρικάκος για τελικό Κυπέλλου: «Δρακόντεια τα μέτρα, έλεγχοι ταυτοπροσωπίας, 40 κάμερες ασφαλείας»

Δρακόντεια μέτρα έχουν ληφθεί για την διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, με προσωποποιημένα εισιτήρια, ελέγχους ταυτοπροσωπίας και χρήση 40 καμερών ασφαλείας εντός και εκτός του γηπέδου, ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Έχω ζητήσει από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ την πλήρη εφαρμογή του νόμου. Πρώτον, τα εισιτήρια που θα διατεθούν θα γίνουν με πλήρη γνώση της ταυτότητας αυτών που θα τα πάρουν και θα τα μπουν στα γήπεδα. Συνεπώς, ένας έλεγχος που θα υποβάλλονται οι θεατές, θα είναι έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Εισιτήριο και επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, υποχρεωτικά. Δεύτερον, θα τηρηθεί πλήρως η χρήση των καμερών μέσα στο γήπεδο. Υπάρχει στο ΟΑΚΑ, ένας αριθμός περί τις 40 κάμερες, τις οποίες θα διαχειριστούν αστυνομικοί σε συνεργασία με τους security τους σταδίου και του κέντρου επιχειρήσεων. Φυσικά θα υπάρξουν αυστηρότατοι έλεγχοι περιμετρικά και κινητοποίηση ικανής δύναμης της ΕΛ.ΑΣ», ανέφερε αρχικά.

«Ζητώ από τις δυο ομάδες και τους φιλάθλους να είναι υποδειγματικοί»

«Αυτό που θέλω να ζητήσω από τις δυο ομάδες, κι από τους χιλιάδες φιλάθλους, είναι να είναι υποδειγματικοί. Κι αυτή τη δύσκολη χρονιά που περάσαμε, με την δολοφονία του Άλκη στην Θεσσαλονίκη, που συγκλόνισε την Ελλάδα, να δώσουν ένα θετικό μήνυμα στην ελληνική κοινωνία. Οι φίλαθλοι είναι εδώ, θα απολαύσουν το παιχνίδι, μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα θα βρεθούν μαζί οι φίλαθλοι διαφορετικών ομάδων, είναι αντίπαλοι στο γήπεδο, δεν είναι εχθροί στις εξέδρες», τόνισε.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.Διαβάστε Ακόμα