Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΗ "νίκη" του ΠΑΟΚ και η συνέχεια στην Ευρώπη

Η “νίκη” του ΠΑΟΚ και η συνέχεια στην Ευρώπη

Γράφει ο Νίκος Ματθαιόπουλος

Ο ΠΑΟΚ έφυγε αλώβητος από την Αθήνα, αντιμετώπισε την ΑΕΚ και κοιτά την συνέχεια.

Σε μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, οι δύο Δικέφαλοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, σε ένα ματς που είχε τα πάντα. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με το γκολ του Μπάμπα στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο η ΑΕΚ ισοφάρισε με τον Πιερό, με το σκορ να μένει έτσι έως το τέλος του αγώνα.

Ο βαθμός της ισοπαλίας, μπορεί να μη δίνει την ψυχολογική ανάσα για την συνέχεια, αλλά ο ΠΑΟΚ φεύγει χωρίς ήττα από μία έδρα που ακόμη δεν έχει κερδίσει. Το κέρδος για τους «ασπρόμαυρους» είναι ότι δείχνει να συνέρχεται από τους πρώτους αγώνες της χρονιάς, και να βρίσκει σιγά σιγά το μέταλλο του πρωταθλητή.

Εξαιρετικός στην αναμέτρηση ήταν ο Λόβρεν, που έδειξε τα στοιχεία του ποδοσφαιριστή που αναζητούσε ο ΠΑΟΚ για τα μετόπισθεν, της εμπειρίας. Η συζήτηση που ξεκίνησε από εχθές το βράδυ όμως, έχει πάλι να κάνει με τον Ρασβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος δέχθηκε απειλές, αντικείμενα, αλλά το θέμα μας νομίζω επικεντρώνεται καθαρά στο διαχρονικό δήθεν. Άκουσα στη συνέντευξη τύπου τον συνάδελφο δημοσιογράφο της ΑΕΚ να μιλά για το κύρος του Λουτσέσκου. Κύριοι, ο Λουτσέσκου, κατακτά πάντοτε τα εύσημα από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, διότι λέει πάντα την αλήθεια και μάχεται για την ομάδα του. Το αν είναι σωστό, θα κριθεί από την ποδοσφαιρική ιστορία.

Ο Δικέφαλος πλέον κοιτά το ματς της Πέμπτης στην Ευρώπη με την Βικτόρια Πλζεν, που είναι πάρα πολύ σημαντικό, για να πάρει την πρώτη του νίκη στα πρώτα τρία παιχνίδια του Europa League και εξίσου σημαντικό είναι το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον ΟΦΗ.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα

Φωτιά τώρα στο Κιλκίς