Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΗ απάντηση ΠΑΟΚ σε Ολυμπιακό με φόντο...Αυγενάκη

Η απάντηση ΠΑΟΚ σε Ολυμπιακό με φόντο…Αυγενάκη

Στα…χαρακώματα ξανά οι δύο σύλλογοι

 

Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Γιώργο Καραμπέτσο εξέδωσε ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός, αναφορικά με την απόφαση επανέναρξης της Volley League γυναικών.

Ο λόγος αντίδρασης των «ερυθρολεύκων» είναι το γεγονός ότι η ομάδα τους έχει διαλυθεί, καθώς αρκετές αθλήτριες κούνησαν… μαντήλι για άλλες ομάδες. Η εν λόγω ανακοίνωση προκάλεσε γέλια στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αντέδρασαν ιδιαιτέρως στα όσα διάβασαν από την πλευρά των Πειραιωτών.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

“Τον ταλαίπωρο Ελληνικό Ερασιτεχνικό Αθλητισμό, η Πολιτεία αφού πλέον δεν τον χρηματοδοτεί, δεν τον προβάλλει τηλεοπτικά, δεν ασχολείται με την ανάπτυξη του, δεν ελέγχει την κίνηση μαύρου και αφορολόγητου χρήματος, θα όφειλε τουλάχιστον να τον επιτηρεί για να διαφυλάσσει την ισονομία.

Και η ισονομία κύριε Αυγενάκη είναι ότι ενάντια στις προτάσεις των λοιμοξιολόγων, που η Κυβέρνηση σας και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έχει ως απόλυτο μπούσουλα στη διαχείριση της πανδημίας, κάποιοι στη ζούλα- όπως λέμε στο λιμάνι- σας πιέζουν να ανοίξετε ένα και μόνο ερασιτεχνικό ομαδικό άθλημα, το γυναικείο βόλεϊ!

Μάλιστα αυτοί οι κάποιοι, σφύριζαν αδιάφορα, όταν σε όλη την Ευρώπη κανένα πρωτάθλημα βόλεϊ δε διεκόπη λόγω της πανδημίας!

Και σας πιέζουν ξαφνικά να το ανοίξετε, μετά από 3 μήνες απραξίας, την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ μέρα των μεταγραφών, κλείνοντας το μάτι, σε όσους είχαν υποσχεθεί, παρασκηνιακά, τη συνέχιση του πρωταθλήματος.

Σας ενημέρωσαν, ως όφειλαν, ότι το 90% των ομάδων εδρεύουν σε κόκκινες περιοχές Covid-19 και ότι οι μισές ομάδες έχουν αφήσει τις αθλήτριες τους να φύγουν, για να παίξουν βόλεϊ, σε χώρες που σέβονται τον αθλητισμό και τον οργανώνουν με δικαιοσύνη;

Σημαιοφόρος της αλλοίωσης του πρωταθλήματος είναι ο κύριος Καραμπέτσος, Πρόεδρος της Ε.Ο.Π.Ε, που διοργανώνει το πρωτάθλημα της volley league, χωρίς να πληρώνει ούτε καν τους διαιτητές και όμως αποφασίζει αλά Σαντάμ Χουσεΐν για αυτό.
Είναι ο ίδιος άνθρωπος, που ήταν κάθετα αντίθετος στην έναρξη του πρωταθλήματος, ακόμη και όταν η πανδημία δεν ήταν σε έξαρση.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος, που ανέβαλε το διήμερο final 4 του Κύπελλο Ανδρών πέρυσι, επειδή είχαν αποκλειστεί τα φιλαράκια του!
Και είναι ο ίδιος άνθρωπος που τώρα ετοιμάζεται να απονείμει το τρόπαιο του δικού του Πρωταθλήματος.
Ενός πρωταθλήματος που πλέον δε θα λέγεται Volley League, αλλά Καραμπέτσειο.
Κύριε Αυγενάκη τώρα ξέρεις την αλήθεια!
Μη γίνεις συνένοχος στην αλλοίωση του Πρωταθλήματος!

ΥΓ1. Υπουργέ, τη δόξα Καραμπέτσου τη ζηλεύουν και άλλοι μάγειρες του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού, που έχουν υποσχεθεί τα δικά τους Πρωταθλήματα.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του Ολυμπιακού όπου με κροκοδείλια δάκρυα στρέφεται κατά του δικού τους, Καραμπέτσου, και κατά του δικού τους, Αυγενάκη, μόνο γέλιο προκάλεσε στους κύκλους του ΠΑΟΚ. Τα «παλικάρια» από τον Πειραιά εσχάτως όπως φαίνεται προσχώρησαν στο κίνημα της… παύλας, όταν δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τους αθλητές τους λύνοντας τα συμβόλαια τους προκειμένου να γλιτώσουν το οικονομικό βάρος αυτών, όπως σημειώνουν.

Παράλληλα, τονίζουν ότι ο σύλλογος του Πειραιά δεν παύει να εκπλήσσει με το απύθμενο θράσος του, ενώ αυτή η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό. Ειδικά όταν στρέφονται κατά της ΕΟΠΕ, που πέρσι σε μία συνεδρία της «εν κρυπτώ» τους απένειμε τον τίτλο του πρωταθλητή. Τότε ήταν καλός ο Καραμπέτσος και το συμβούλιο του;

Ή όταν ο Αυγενάκης διόριζε την γνωστή και μη εξαιρετέα επιτροπή της ΕΕΑ με σκοπό να δημιουργήσει πρόβλημα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τότε ήταν καλός; Άνευ σχολίου, άφησαν το γεγονός ότι σε ένα σημείο στην ανακοίνωση αναφέρουν ότι το μοναδικό ερασιτεχνικό άθλημα που θα ξεκινήσει θα είναι το γυναικείο βόλεϊ, ενώ στο υστερόγραφο τους παραδέχονται ότι θα ξεκινήσουν και τα υπόλοιπα, όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν.

www.thessports.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα