Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, 2022
ΑρχικήΑθλητικάΒόλος: «Δεν δίνουμε εισιτήρια στον Άρη λόγω των περσινών επεισοδίων και της...

Βόλος: «Δεν δίνουμε εισιτήρια στον Άρη λόγω των περσινών επεισοδίων και της εκκρεμοδικίας»Ο Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας ότι δεν θα δώσει εισιτήρια στους φιλάθλους του Άρη, ενόψει του μεταξύ τους αγώνα στο Πανθεσσαλικό για την έκτη αγωνιστική της Super League 1.

Η ΠΑΕ Βόλος ξεκαθάρισε ότι μόνο οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν δικαίωμα εισόδου στον αγώνα με τον Άρη λόγων των επεισοδίων στον περσινό αγώνα των δύο ομάδων και της εκκρεμοδικίας για τις ζημιές που προκλήθηκαν στο “Πανθεσσαλικό”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Αρη στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ΔΕΝ θα διατεθούν εισιτήρια ούτε στους φιλοξενούμενους φιλάθλους αλλά ούτε και στους φίλους της ομάδας μας.

Κι αυτό συμβαίνει, για λόγους ασφαλείας λόγω των εκτεταμένων επεισοδίων στον αγώνα της περσινής περιόδου με τον Αρη, καθώς επίσης και εξαιτίας της εκκρεμοδικίας με την ΠΑΕ Αρης για τις ζημιές που προκάλεσαν οι οπαδοί της στο Πανθεσσαλικό στάδιο και για τα οποία δεν ανέλαβε την ευθύνη.

Ως εκ τούτου, στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου θα μπορούν να εισέρχονται ΜΟΝΟ οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι έχουν το δικαίωμα να προμηθευτούν και ένα επιπλέον ονομαστικό εισιτήριο στο οποίο θα αναγράφεται το ΑΜΚΑ και ο αριθμός ταυτότητας και με την απαραίτητη προϋπόθεση ο κάτοχος του να είναι κάτοικος Βόλου.

Παράλληλα θα λειτουργήσει η παιδική εξέδρα όπου θα φιλοξενηθούν μόνο παιδιά ηλικίας έως 13 χρόνων και τα οποία θα εισέρχονται δωρεάν.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να προμηθευτούν το ένα επιπλέον εισιτήριο από τα γραφεία της ΠΑΕ από Τετάρτη μέχρι Παρασκευή 9.00 π.μ. – 5.00 μ.μ. και το Σάββατο 10.00 π.μ. – 3.00 μ.μ.

Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου θα παραμείνουν κλειστά, ενώ δεν θα λειτουργήσει ούτε η έκδοση ηλεκτρονικών εισιτηρίων μέσω της VIVA.

 


Διαβάστε Ακόμα