Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, 2022
ΑρχικήΑθλητικάΆρης: Στο γήπεδο πλέον άφιξη... τρεις ώρες πριν τον αγώνα

Άρης: Στο γήπεδο πλέον άφιξη… τρεις ώρες πριν τον αγώνα

Το «Κλεάνθης Βικελίδης» αναμένεται κατάμεστο και για αυτό υπήρξε χθες ανακοίνωση από την ΠΑΕ, με προτροπή προς τον κόσμο να προσέλθει νωρίς στο γήπεδο.

Οι θύρες ανοίγουν στις 18:00, δηλαδή τρεις ώρες πριν τη σέντρα, με σκοπό να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες του γηπέδου και η προσέλευση να κυλήσει ομαλά.

Η σχετική ενημέρωση από την ΠΑΕ, μεταξύ άλλων αναφέρει:

“Λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καλεί τους φιλάθλους να φροντίσουν το συντομότερο για την εξασφάλιση του εισιτηρίου τους.

Επίσης, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι:

– Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες (18:00) πριν από τη σέντρα του αγώνα (21:00)

– Συνιστούμε όπως φροντίσετε για την έγκαιρη προσέλευση και είσοδο στο γήπεδο, προκειμένου να αποφύγετε τον συνωστισμό και την ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής

– Όσο σημαντική και απαραίτητη είναι η έγκαιρη προσέλευσή σας στο γήπεδο εξίσου σημαντικό και αναγκαίο είναι να μην δώσουμε την παραμικρή αφορμή με την συμπεριφορά μας. Κάτι για το οποίο η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι βέβαιη, αφού έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε να προστατεύουμε και την ομάδα μας και το «σπίτι» μας. Δεν δίνουμε κανένα δικαίωμα και αύριο το βράδυ

– ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΥΡΣΟΙ, ΚΡΟΤΙΔΕΣ, ΛΕΪΖΕΡ, ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

– Στηρίζουμε την ομάδα μας με όλη την ένταση της φωνής μας και με τον παλμό μας. Όπως ξέρουμε. Όλοι μαζί θα αναγκάσουμε, ξανά, την Ευρώπη να υποκλιθεί στο μεγαλείο του Κλεάνθης Βικελίδης και των Αρειανών.

Πάμε όλοι μαζί για την ανατροπή και την μεγάλη πρόκριση. Στο ραντεβού με την ευρωπαϊκή μας ιστορία δεν περισσεύει κανείς. Δεν πρέπει να λείψει κανείς!

πηγή: thessports.gr

χορηγός επικοινωνίας

 

Διαβαστε Ακομα