Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022
ΑρχικήΑθλητικάΆρης: Μεγάλο όνομα του real estate γίνεται ''συμπαίκτης'' του Καρυπίδη

Άρης: Μεγάλο όνομα του real estate γίνεται ”συμπαίκτης” του Καρυπίδη

Ένα μεγάλο όνομα του real estate, ο Νικόλας Τριμμάτης, αποφάσισε να «μπει» στη ΠΑΕ Άρης το προσεχές διάστημα και να βοηθήσει το πλάνο του Θεόδωρου Καρυπίδη.

Ο Νικόλαος Τριμμάτης μένει μόνιμα στο Λονδίνο, αλλά η αγάπη του για την ελληνική καταγωγή του αλλά και τον Άρη φαίνεται πως τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Μάλιστα, ο επιχειρηματίας παρακολούθησε από τα επίσημα του «Κλεάνθης Βικελίδης» τον επαναληπτικό με τη Γκόμελ, πλάι στον Θεόδωρο Καρυπίδη.

Από την ΠΑΕ Άρης δεν υπάρχει κάτι επίσημο μέχρι στιγμής, αλλά όλα δείχνουν ότι ο Θεόδωρος Καρυπίδης θα αποκτήσει έναν σημαντικό “σύμμαχο”.

Να αναφέρουμε ότι h εφημερίδα “Deal” φιλοξενεί δηλώσεις του κ. Τριμμάτη: “Το ποδόσφαιρο με ενδιαφέρει γενικότερα. Θέλω να βοηθήσω να έχει πολιτιστικό ενδιαφέρον και να μην είναι τόπος ξεσπάσματος. Ξέρετε, στον Άρη υπάρχει ένα μεγαλόπνοο σχέδιο και θα βοηθήσω στην υλοποίησή του. Η διοίκηση έχει κάνει φιλότιμές προσπάθειες σε όλα τα επίπεδα και αυτές θα ευοδωθούν. Θέλουμε το ποδόσφαιρο να είναι μια μέρα έξω με την οικογένεια” δήλωσε.

χορηγός επικοινωνίας

 

Διαβαστε Ακομα