Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΆρης Θεσσαλονίκης: Εξοντωτική τιμωρία ολόκληρης της αποστολής για τα γεγονότα του τελικού...

Άρης Θεσσαλονίκης: Εξοντωτική τιμωρία ολόκληρης της αποστολής για τα γεγονότα του τελικού κυπέλλου Ελλάδας

Τιμωρία δύο αγωνιστικών επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ σε ολόκληρη την αποστολή του Άρη Θεσσαλονίκης που βρέθηκε στο Πανθεσσαλικό στάδιο για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Συγκεκριμένα ολόκληρη η αποστολή του “κιτρινόμαυρου θεού του πολέμου” τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές, ενώ για κάποιους ποδοσφαιριστές ο αριθμός ανεβαίνει απότομα. Ειδικοτερα οι πέντε αγωνιστικές της τιμωρίας του Σουλεϊμάνοφ θα γίνουν επτά, οι δύο του Ζουλ θα γίνουν τέσσερις και η μία του Νταρίντα θα γίνει τρεις.Από ‘κει και πέρα, εκτός φυσικά από το σταφ, με δύο αγωνιστικές τιμωρήθηκαν οι Κουέστα, Οντουμπάτζιο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Μάνου Γκαρθία, Σαμόρα, Μορόν, Ρόουζ, Παναγίδης, Βέλεθ, Αγοραστός, Φεράρι και Φετφατζίδης. Το ίδιο συνέβη και με τους Βερστράτε, Χουτεσιώτη, Φαμπιάνο και Ανσφαριφάρντ που έχουν αποχωρήσει. Ακόμα στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, κ. Θόδωρο Καρυπίδη επιβλήθηκε ένα πρόστιμο της τάξεως των 10 χιλιάδων ευρών, με απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια για είκοσι ημέρες.

Από την πλευρά του συλλόγου της νοτιοανατολικής Θεσσαλονίκης κάνουν λόγο για σκανδαλώδη απόφαση, καθώς ακόμα και ο ίδιος ο Διακοφώτης, που είναι μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, δήλωνε επανειλημμένα ότι η ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης δεν κλήθηκε να παραλάβει τα μετάλλια.

Πηγή:allaboutaris.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα