Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Χριστίνα Μπόμπα: Δείτε το βίντεο να γυμνάζεται και θα πάθετε ΣΟΚ

0

Η Χριστίνα Μπόμπα διαθέτει ένα εξαιρετικό σώμα και αυτό αποτυπώνεται σε κάθε ανάρτησή της.

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Θα πάθετε εγκεφαλικό με το φόρεμα που φόρεσε

0

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι μία τραγουδίστρια με έντονο υλικό όταν βγάζει φωτογραφίες ή βίντεο. Και κυρίως όταν επιλέγει να φορά εντυπωσιακά φορέματα, όπως αυτό που θα δείτε παρακάτω.

Δέσποινα Βανδή: Πήγε στη Μύκονο σε θαλαμηγό και όλοι κοιτούσαν την πίσω όψη της

0

Στην Μύκονο πέρασαν τις διακοπές του Πάσχα η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης και απαθανατίστηκαν και από τους παπαράτσι.

Τελικά έχει εμμονή με την πίσω όψη της – Η Μαρίνα Σάττι στο νέο της video clip

0

Τελικά η Μαρίνα Σάττι έχει εμμονή με την πίσω όψη της…δεν εξηγείται αλλιώς…με το που έφτασε στο Μάλμε της Σουηδίας ανέβασε μία φωτογραφία που την επιδείκνυε και τώρα κυκλοφόρησε το νέο της video clip που τη χουφτώνει ξεκάθαρα.

Λίφτινγκ στο Οpen!

0

Λίφτινγκ στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη! Ολικός ανασχεδιασμός θα επιχειρηθεί στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Open! Το παζλ έχει πολλά και σημαντικά κομμάτια, όπως η Ελένη Τσολάκη, η Ιωάννα Μαλέσκου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Κατερίνα Ζαρίφη.

Τατιάνα Μπλάτνικ: Αυτός είναι ο γοητευτικός επιχειρηματίας που είναι σε σχέση μετά το διαζύγιο με τον Νικόλαο

0

Όλα δείχνουν πως η Τατιάνα Μπλάτνικ, λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Νικόλαο, έχει προχωρήσει στην προσωπική ζωή της και είναι ξανά ερωτευμένη.

Survivor: Τεράστιο σκάνδαλο! Παίκτης με τσιγάρο, δεν κόπηκε το πλάνο (BINTEO)

0

Η παράγωγη όχι μόνο δεν τον εμπόδισε να καπνίσει, αλλά δεν έκοψε ούτε το πλάνο από το χθεσινό επεισόδιο!

MEGA: Προς οριστικοποίηση το σενάριο μετακίνησης το μεσημβρινού δελτίου

0

Σε πτώση είναι η τηλεθέαση του “Κοινωνία ώρα Mega” μετά την παράταση της ώρας που ολοκληρώνεται η ενημερωτική εκπομπή. Βέβαια, η χθεσινή μέρα ήταν ελαφρώς καλύτερη από τα νούμερα της Δευτέρας ωστόσο και πάλι τα 16αρια και τα 18αρια αποτελούν παρελθόν.

Εξέλιξη στον ΣΚΑΪ – Επιστρέφει το “Power of love”

0

Ναι είναι γεγονός. Πέντε χρόνια μετά, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, επιστρέφει στη συχνότητα του ΣΚΑΪ το Power Of Love. Τ

Αυτά τα τρία αυτοκίνητα λατρεύουν οι κλέφτες στην Ελλάδα

0

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, στην Ελλάδα καταγράφονται περίπου 230 κλοπές ανά 100.000 κατοίκους, με τη Νέα Ζηλανδία να κατέχει την πρώτη θέση με 1.171 κλοπές ανά 100.000 κατοίκους.