Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 952

Ο Γ.Ιωαννίδης υποψήφιος περιφερειαρχης Κ.Μακεδονίας

Bήμα δεν κάνει πίσω η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην επιλογή της να στηρίξει την υποψηφιότητα του τ. υπουργού και νυν βουλευτή στην Α”  Θεσσαλονίκης Γιάννη Ιωαννίδη.

Όπως μας είπαν υψηλόβαθμα κομματικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος «είναι θέμα ωρών να ανακοινωθεί και επίσημα το όνομα του… κόουτς»!

Να θυμίσουμε το πολιτικό θρίλερ των τελευταίων ωρών –  ημερών για αρκετούς – που ήθελε τον νυν περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα να κατεβαίνει – με τη στήριξη της ΝΔ –  υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης κόντρα στον Γιάννη Μπουτάρη αφού ήταν ο μόνος – όπως εκτιμούσε η Συγγρού –  που θα μπορούσε να κερδίσει τον κουρασμένο 72χρονο δήμαρχο.

Όμως η ΝΔ λογάριαζε χωρίς τον Τζιτζικώστα που αποφάσισε να … ανεξαρτητοποιηθεί  και να κατεβεί χωρίς τη συγκατάθεση και στήριξη του κόμματος στην περιφέρεια!

Σύμφωνα με πληροφορίες το επίσημο χρίσμα για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα έχει ο Γιάννης Ιωαννίδης και το θέμα έχει κλείσει για τη ΝΔ!

Συνεργάτες του κ. Ιωαννίδη δεν θέλησαν να απαντήσουν σε ερώτηση της «Κ» για το αν τελικά ο κόουτς θα είναι ο εκλεκτός της ΝΔ για τη θέση του περιφερειάρχη, ωστόσο, δεν διέψευσαν το γεγονός ότι το όνομά του συζητείται έντονα. Η «Κ» προσπάθησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον κ. Ιωαννίδη χωρίς αυτό να καταστεί δυνατό.

http://www.karfitsa.gr/2014/02/06/o-giannis-ioannidis-ypopsifios-perife/