Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΠαρουσιαστής ξεσπά σε γέλια ενώ παίρνει συνέντευξη από TikToker με σύνδρομο Tourette

Παρουσιαστής ξεσπά σε γέλια ενώ παίρνει συνέντευξη από TikToker με σύνδρομο Tourette

Προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος της περίστασης ο παρουσιαστής Κρις Κουόμο, όταν κλήθηκε να συνομιλήσει με γνωστή TikToker που πάσχει από σύνδρομο Tourette.

Η 21χρονη Μπέιλεν Ντουπρί, που χρησιμοποιεί το κανάλι της στο TikTok για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τo σύνδρομο Tourette, το οποίο εκδηλώνεται με διάφορα κινητικά και φωνητικά τικ, όπως η κοπρολαλία, ήταν η καλεσμένη του παρουσιαστή σε μια συνέντευξη που έθεσε σε δοκιμασία τον επαγγελματισμό του.

Η Ντουπρί εκδήλωσε, όπως είναι λογικό, και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τα συμπτώματα του Tourette, με αποτέλεσμα να αναφωνεί βρισιές. «Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι οι βρισιές αφορούν όλους όσους έχουν σύνδρομο Tourette, αλλά είναι μόνο στο 10 τοις εκατό των ατόμων που το έχουμε» εξήγησε.

Ο δημοσιογράφος εμφανίστηκε αρκετές φορές να ξαφνιάζεται και να γελά με τις βρισιές της 21χρονης. Οι φράσεις που αναφωνούσε όπως «άντε γ… Κρις», «χοντ@@ωλη» και το υψωμένο μεσαίο δάχτυλό της μπροστά στην κάμερα αιφνιδίασαν παρουσιαστή.

Αναγκάστηκα να καλέσω την αστυνομία επειδή κάποιοι δημοσίευσαν τη διεύθυνσή μου και είπαν ότι θα έρθουν να πυρπολήσουν το σπίτι μου, είναι τρελό», είπε χαρακτηριστικά η Ντουπρί.

«Λέει μερικές άσχημες λέξεις, ακούσια. Κι εγώ γελάω γιατί ξέρω τι συμβαίνει. Γι’ αυτό δεν με επηρεάζουν οι βρισιές, δεν έχει κακή πρόθεση και αυτή η διαφορά έχει σημασία» δήλωσε ο Κουόμο.

Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, το σύνδρομο Tourette επηρεάζει έως και 1,4 εκατομμύρια παιδιά και ενήλικες στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας

 


 

Διαβάστε Ακόμα