Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΦάρμα: Αυτές είναι οι καινούργιες εγκαταστάσεις και οι αλλαγές (ΦΩΤΟ)

Φάρμα: Αυτές είναι οι καινούργιες εγκαταστάσεις και οι αλλαγές (ΦΩΤΟ)

Πολλά θα αλλάξουν στον καινούργιο κύκλο του ριάλιτι Φάρμα που θα βγει σύντομα από τον ΑΝΤ1.Όπως βλέπετε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες οι αλλαγές ξεκινούν από τις εγκαταστάσεις, αφού η Φάρμα του ΑΝΤ1 μετακόμισε σε άλλο μέρος, κοντά στην Αθήνα και αυτές τις ημέρες ολοκληρώνονται οι εργασίες.

 

Ο χώρος πολλών στρεμμάτων είναι και πιο καλλιεργήσιμος από τον προηγούμενο, διευκολύνοντας έτσι την παραγωγή να κάνει τη ζωή των διαγωνιζόμενων πιο… δύσκολη, αναθέτοντάς τους περισσότερες εργασίες. Αλλά οι δυσκολίες δεν θα σταματούν εδώ για τους 18 διαγωνιζόμενους που θα μπουν… αρχικά, αφού ανάμεσα στις αλλαγές θα είναι και αυτή της κατάργησης των «υπηρετών» με τον «αρχηγό» της κάθε βδομάδας να γίνεται ο απόλυτος… κυρίαρχος του παιχνιδιού.

Μία ακόμα σημαντική αλλαγή που θα προκαλέσει πολλές ανατροπές και στην καθημερινότητα των διαγωνιζομένων είναι ότι οι μονομαχίες της αποχώρησης δεν θα γίνονται μόνο μεταξύ ανδρών ή γυναικών, αλλά και μεικτοί. Κάτι που θα αλλάξει τις ισορροπίες, δημιουργώντας περισσότερο… ριάλιτι μεταξύ τους, αφού κανείς δεν θα μπορεί να αισθάνεται ασφαλής και θα χρειάζεται… στρατηγική και στην αρένα… αλλά και στο σπίτι.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν στα μέσα του επόμενου μήνα με τον Σάκη Τανιμανίδη να υποδέχεται τους διαγωνιζόμενους που θα θελήσουν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους στη Φάρμα. Να αναφέρω ότι εκατοντάδες έχουν δηλώσει επιθυμία να συμμετέχουν στον καινούργιο κύκλο του ριάλιτι ενώ έχουν γίνει επαφές από τον ΑΝΤ1 και με πολλούς «διάσημους» για να… δοκιμάσουν τα όριά τους. Πάντως ακόμα δεν έχουν αποφασίσει στο σταθμό του Αμαρουσίου αν η Φάρμα θα ανοίξει για τους τηλεθεατές αυτή τη χρονιά ή γύρω στον Φεβρουάριο, στο δεύτερο μέρος της τρέχουσας σεζόν…! Βέβαια, αξίζει να αναφέρω ότι μία από τις σκέψεις τους είναι… όποτε ξεκινήσει η προβολή του… να είναι σε καθημερινή προβολή, με ωριαία επεισόδια, αλλά τις οριστικές αποφάσεις θα τις λάβουν… πιο ψύχραιμα… κι αφού δουν τους σκοπούς… και προγραμματισμούς… των ανταγωνιστών….!

Πηγή: newsit.gr Γρηγόρης Μελας

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα