Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΧωρίς κατηγορία«Σοκαριστικό και συγκινητικό» – Τα μηνύματα αγάπης για τον Δημήτρη Σταρόβα και...

«Σοκαριστικό και συγκινητικό» – Τα μηνύματα αγάπης για τον Δημήτρη Σταρόβα και το βίντεό του μετά το εγκεφαλικό

- Advertisement -

Κύμα αγάπης δέχεται ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος ανήρτησε χθες ένα βίντεο με τις πρώτες του δηλώσεις έναν μήνα μετά το εγκεφαλικό που υπέστη.

«Ένας μήνας έχει περάσει από την περιπέτειά μου. Δεν ήθελα να κάνω αυτό το βίντεο, για να μην με δείτε όπως δεν έχετε συνηθίσει. Αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε, μέσα στη ζωή είναι όλα. Θέλω να πάρετε πληροφορίες από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά, κάθε μέρα βελτιώνομαι, όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα», λέει, ενώ είναι εμφανή τα σημάδια από την περιπέτειά του.

«Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω πόσους ανθρώπους, αλλά δεν γίνεται, γιατί θα μας πάρει δύο μέρες το βίντεο. Οπότε, επιφυλάσσομαι για αργότερα. Προς στιγμή, θέλω να ευχαριστήσω την Αννούλα μου, αλλά και όλους εσάς για την αγάπη που μου δείξατε όλη αυτή την περίοδο και συνεχίζετε ακόμη. Θα τα πούμε σύντομα, σας φιλώ. Ευχαριστώ», σημειώνει ο Δημήτρης Σταρόβας.

Πολλά είναι τα μηνύματά του κάτω από την ανάρτηση στο Instagram, αλλά και στο X:

«Σιδερένιος φίλε!! Μη μασάς!!!!!! Σε αγαπάμε όλοι», του έγραψε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. «Είσαι υπέροχος! Σε αγαπάμε!!! Δύναμη και κουράγιο! Άλλη μια φορά απέδειξες ότι το χιούμορ μάς βοηθά ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές κι εσύ είσαι η απόδειξη ότι ποτέ δεν πρέπει να το χάνουμε!!!!», ήταν το μήνυμα από την Μπέτυ Μαγγίρα.

«Φανερές μάχες χωρίς να κρυβόμαστε! Είσαι δυνατός! Συγκινητικός με όπλο το χιούμορ! Όλα θα πάνε τέλεια», τόνισε ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Σιδερένιος, αγοράκι μου καλό! Σε αγαπάμε και σε περιμένουμε!», ήταν το μήνυμα του Κώστα Μακεδόνα.

 

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα