Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΠλήθος Τούρκων επισκεπτών σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Πλήθος Τούρκων επισκεπτών σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Πλήθος Τούρκων τουριστών βρίσκονται στην πόλη της Θεσσαλονίκης σήμερα, καθώς με αφορμή την εθνική εορτή των Τούρκων, επισκέπτονται το μουσείο του Κεμάλ Ατατούρκ στο Τουρκικό Προξενείο!
Συγκεκριμένα χιλιάδες Τούρκοι καταφθάνουν από νωρίς το πρωί είτε με τουριστικά λεωφορεία είτε με ι.χ. αυτοκίνητα στην πόλη μας, προκειμένου να επισκεφτούν το μουσείο  που σχετίζεται με τον Κεμάλ. Υπολογίζεται ότι περισσότερα από 200 τουριστικά λεωφορεία και εκατοντάδες αυτοκίνητα θα επισκεφτούν την Θεσσαλονίκη τις επόμενες ημέρες. Με την κοσμοσυρροή στην είσοδο του μουσείου να είναι τεράστια, στα καταστήματα της περιοχής δεν υπάρχει ούτε κατ’ ελάχιστο ελεύθερος χώρος.
Αν και η εν λόγω εικόνα συμβαίνει σχεδόν κάθε χρόνο τέτοια μέρα, φέτος ο αριθμός των επισκεπτών είναι ιδιαίτερα αυξημένος εξαιτίας της πρόσφατης επετείου των 100 χρόνων από την δημιουργία της Τουρκικής Δημοκρατίας.
Το αποτέλεσμα είναι να υπάρχει πληρότητα σε όλα τα ξενοδοχεία και τα καταλύματα όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας από την Θεσσαλονίκη μέχρι την Αλεξανδρούπολη!
Το βράδυ μετά την επίσκεψη τους στο σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ, οι επισκέπτες από την γειτονική χώρα στην Θεσσαλονίκη αναμένεται να επισκεφτούν τα Λαδάδικα και τις ταβέρνες με ζωντανή ελληνική μουσική.
Πηγή είδησης/Φωτογραφιών: Omorfa Taxidia

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα